aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΦούτσαλ: Ισόπαλος ο σημερινός φιλικός αγώνας της Εθνικής με την Ελλάδα

Φούτσαλ: Ισόπαλος ο σημερινός φιλικός αγώνας της Εθνικής με την Ελλάδα

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο σημερινός φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών Futsal με την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής του στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal.

Κύπρος – Ελλάδα αναμετρήθηκαν και χθες και έφεραν ισοπαλία 1-1.

Η Εθνική μας στο σημερινό φιλικό είχε καλύτερη παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει.

Δύο λεπτά πριν από το φινάλε δυνατό σουτ του νεαρού Βαρνάβα Κοντοδήμητρου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βαρδή.

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού φιλικού η παρουσία του Πάρη Ψηλογένη για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής μας.

«Σίγουρα η παρουσία μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή και παράλληλα με την προσπάθεια που με αφήνει ικανοποιημένο, δημιουργήσαμε και τις ευκαιρίες μας για να σκοράρουμε.

Στα δύο φιλικά με την Ελλάδα είδαμε αρκετά θετικά, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να κυνηγήσουμε το στόχο της πρόκρισης τον ερχόμενο Ιανουάριο», μας δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το σημερινό φινάλε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού.

Κύπρος: Ψηλογένης, Ομήρου, Στυλιανού, Ιακώβου, Κόκκινος (αρχική πεντάδα), Τσακανιάς, Λειβαδιώτης, Μανώλη, Στεργιόπουλος, Κουλουμπρής, Χατζηγεωργίου, Ιωάννου, Κοντοδήμητρος

*Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κώστας Νικολάου και Γιάγκος Γιάγκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ