aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ

Με τον αγώνα Σούπερ Καπ ανοίγει απόψε η αυλαία στο φούτσαλ. Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς θα διεκδικήσουν οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Οι δύο ομάδες έκλεισαν την περσινή χρονιά με τον τελικό Κυπέλλου όπου επικράτησε το ΑΠΟΕΛ με 6-5 μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα.

Ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση αναμένεται να διαδραματίσουν και φέτος πρωταγωνιστικό και το ΑΠΟΕΛ προέρχεται ήδη από επιτυχίες στην Ευρώπη, καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει μέσα από την προκριματική φάση συμμετοχή στο main round του Futsal Cup.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Μιχάλης Χριστοφίδης και Γιάγκος Γιάγκου. Τρίτος διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Χατζηπαναγή, χρονομέτρης ο Σάββας Παπαγεωργίου και παρατηρητής διαιτησίας ο Μάριος Σταμάτης.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη νότια κερκίδα (Αμμόχωστος) και οι φίλοι της Ανόρθωσης από τη βόρεια κερκίδα (Κερύνεια).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ