aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΑναχώρησε για Μολδαβία η Εθνική

Αναχώρησε για Μολδαβία η Εθνική

Ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών Futsal συνεχίζεται με διπλό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι. Η αποστολή της Εθνικής μας ξημερώματα Δευτέρας αναχώρησε με προορισμό το Κισινάου όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλό φιλικό την αντίστοιχη ομάδα της Μολδαβίας.

Το πρώτο φιλικό θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου και το δεύτερο φιλικό στις 3 Νοεμβρίου και οι αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού στην αποστολή έχει συμπεριλάβει εννέα συνολικά νέους ποδοσφαιριστές και πέντε της παλιάς φρουράς. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι εννέα ποδοσφαιριστές κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Άθως Στυλιανού από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε  δουλειά πέρασε με σαφήνεια το μήνυμα προς τους διεθνείς μας.

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Αρχίσαμε την προετοιμασία με στόχο την πρόκριση τον ερχόμενο Ιανουάριο και μέχρι τότε μας περιμένουν δύο φιλικοί αγώνες με τη Μολδαβία και δύο με την Ελλάδα στην Κύπρο.

Κάθε διεθνής φιλικός αγώνας είναι σημαντικός και μας ενδιαφέρουν και τα αποτελέσματα και οι καλές παρουσίες που θα δώσουν δυναμική στην ομάδα για το στόχο της πρόκρισης στους αγώνες που θα φιλοξενήσουμε στην Κύπρο.

Υπάρχουν απαιτήσεις και σίγουρα στους αγώνες της Μολδαβίας θα δούμε που βρισκόμαστε και πως προχωρούμε σε αυτή την καινούρια προσπάθεια με τον ξεκάθαρο στόχο της πρόκρισης στις επόμενες διεθνείς υποχρεώσεις μας».

Στην αποστολή για το διπλό φιλικό συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές.

 ΑΕΛ: Άγγελος Περικλέους, Νικόλας Τσακανιάς, Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Στεργιόπουλος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Νικόλας Κουππαρή, Χρίστος Κόκκινος, Θεοφάνης Χαρή

ΑΠΟΕΛ: Σάββας Ομήρου, Χρίστος Στυλιανού

ΟΜΟΝΟΙΑ – ARARAT: Αναστάσιος Σκαμπύλης, Βαρνάβας Κοντοδημήτρος, Μανώλης Μανώλη

ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη: Παρασκευάς Ψηλογένης

Η Μολδαβία στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο μαζί με την Ελλάδα, την Ουαλία και το Σαν Μαρίνο και όλοι οι αγώνες του ομίλου θα φιλοξενηθούν στην Ουαλία. Η Μολδαβία για σκοπούς κλήρωσης της προκριματικής φάσης είχε τοποθετηθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και η Κύπρος στο τρίτο γκρουπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ