aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦλερτάρει με μετάλλια ο Γεωργίου στη Ντόχα

Φλερτάρει με μετάλλια ο Γεωργίου στη Ντόχα

Έτοιμος να ανέβει στο βάθρο και να κρεμάσει μετάλλια στο λαιμό του παρουσιάζεται ο Μάριος Γεωργίου, αφού προκρίθηκε σε δύο τελικούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυμναστική που διεξάγεται στη Ντόχα. Ο Κύπριος πρωταθλητής στη γυμναστική ήταν εξαιρετικός, τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη μέρα των προκριματικών.

Κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στον τελικό του Πλάγιου Ίππου με την πρώτη καλύτερη βαθμολογία 14,900β., σκορ πολύ υψηλό που δείχνει την άριστη κατάσταση που βρίσκεται ο Γεωργίου. Ακόμη, θα δηλώσει «παρών» στον τελικό του Μονόζυγου αφού πέρασε ως πρώτος με βαθμολογία 14.266. Στο Δίζυγο ήταν ένατος με βαθμολογία 13.233 και δωδέκατος στο Άλμα Ίππου με βαθμολογία 13.549. Στο Έδαφος ήταν ένατος μόλις λίγα εκατοστά εκτός τελικού και στους Κρίκους κατετάγη στην 10η θέση.

Οι Τελικοί Οργάνων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (25/6) και το Σάββατο (26/6) με ώρα έναρξης τις 16.00. Ο Γεωργίου, με τις δύο πρωτιές σε Πλάγιο Ίππο και Μονόζυγο, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πανέτοιμος να ανάβει στο ψηλότερο βάθρο και να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος της Κύπρου.

Σε ανακοίνωση, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΓ συγχαίρουν την αποστολή για την πολύ καλή αρχή και εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ