aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΧάντμπολ: Οι δηλώσεις των αρχηγών (video)

Χάντμπολ: Οι δηλώσεις των αρχηγών (video)

Για τον πρώτο αποψινό αγώνα της χρονιάς μίλησαν στην κάμερα της Ομοσπονδίας του χάντμπολ οι αρχηγοί των ομάδων Κώστας Χριστοδούλου (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο) και Σάββας Ζωγράφου (Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ).

Κώστας Χριστοδούλου (Αρχηγός Ευρωπαϊκού): «Παίζουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι από τα παλιά και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά και στην ομάδα μου να κατακτήσει ότι τρόπαιο διεκδικήσει».

Σάββας Ζωγράφος (Αρχηγός Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ): «Ένα παραδοσιακό ντέρμπι, δύο μεγάλες δυνάμεις του Κυπριακού χάντμπολ, θα παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και εύχομαι στην ομάδα μου σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, ενισχυθήκαμε φέτος με δύο παλιούς μας παίκτες τον Βασίλη Δημοσθένους που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στην ΑΕΚ και τον Ταρτίο ο οποίος απουσίαζε τα τελευταία χρόνια από τα γήπεδα.

Σε συνδυασμό με κάποιους μικρούς που ανέβηκαν στην 1η ομάδα ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη νέα χρονιά. Για εμάς όλοι οι τίτλοι είναι το ίδιο θέλουμε, εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και να τον απολαύσουν οι φίλοι του αθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ