aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΜΚΕ: Φουλ για τα πρώτα μετάλλια σε κολύμβηση και στίβο

ΑΜΚΕ: Φουλ για τα πρώτα μετάλλια σε κολύμβηση και στίβο

Από σήμερα ουσιαστικά μπαίνουμε στα βαθιά των 19ων Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξάγονται στη Μάλτα, αφού θα αρχίσουν και τα πρώτα μετάλλια να βρίσκουν τους κατόχους τους.

Οι προσδοκίες στην κυπριακή αποστολή είναι αρκετά υψηλές και άπαντες ευελπιστούν ότι η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά παραγωγική. Δώδεκα χρυσά θα δώσει η κολύμβηση και δέκα ο στίβος, αθλήματα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της κυπριακής αποστολής για συλλογή μεταλλίων.

Στον κολύμβηση από τις 10:00 (τοπική ώρα) το πρωί θα αρχίσουν οι προκριματικές σειρές και στις 17:00 θα αρχίσουν οι 12 τελικοί. 100μ. ελεύθερο (Α/Γ), 200μ. Πεταλούδα (Α/Γ), 200μ. Ύπτιο (Α/Γ), 800Μ. Ελεύθερο (Α/Γ), 200Μ. Μικτό Ατομικό (Α/Γ) και 4Χ100 Ελεύθερο (Α/Γ).

Στον στίβο επίσης το πρωί έχουμε προκριματικές σειρές και το απόγευμα (17:00) θα έχουμε τελικούς στη Σφυροβολία (Γ), Επί κοντό (Γ), Άλμα εις μήκος (Γ), 800μ. (Α/Γ), Δίσκος (Α), 100μ. (Α/Γ), 10,000 (Α/Γ).

Στο σκουός το απόγευμα θα γίνουν οι τελικοί στο ατομικό Ανδρών και Γυναικών, ενώ στην καλαθόσφαιρα, οι εθνικές Ανδρών (19:00) και Γυναικών (16:45) θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Μάλτας. Η δράση αρχίζει επίσης στα αθλήματα του Τζούντο, της Σκοποβολής, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ενώ συνέχεια θα έχουμε στο Τένις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ