aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΖήσε τη μοναδική εμπειρία του Cyprus Sunshine Cup

Ζήσε τη μοναδική εμπειρία του Cyprus Sunshine Cup

Τη μοναδική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η συμμετοχή ως εθελοντής σε έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες Mountain Bike στον κόσμο, προσφέρουν οι  διοργανωτές του Cyprus Sunshine Cup.

H οργανωτική ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και απευθύνει πρόσκληση σε φίλους της ποδηλασίας, αλλά και όσους θα ήθελαν να μυηθούν σε αυτήν, να ενταχθούν στις ομάδες εθελοντών, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση του πιο σημαντικού αγώνας ποδηλάτου στην Κύπρο. Η φετινή διοργάνωση διεξάγεται 23-26 Φεβρουαρίου σε Λεύκαρα, Σκαρίνου, Λυθροδρόντα, Καπέδες και δάσος Μαχαιρά, ενώ στις 5 Μαρτίου η αυλαία πέφτει στην αρχαία Αμαθούντα.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 97803070 ή μέσω email στο [email protected]. Οι εθελοντές που θα προσκληθούν θα λάβουν μέρος σε Εργαστήρι Εθελοντών για γνωριμία και εκπαίδευσή τους.

Επιπλέον, θα λάβουν πακέτο εθελοντών που περιλαμβάνει:

– Αναμνηστικό μπλουζάκι.

– Αναμνηστικά της διοργάνωσης.

– Lunch box για κάθε ημέρα εθελοντισμού.

– Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ