aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΥψηλό το πρώτο εμπόδιο για τον Μπαλαρτζισβίλι

Υψηλό το πρώτο εμπόδιο για τον Μπαλαρτζισβίλι

ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Κάθε αρχή και δύσκολη. Στην περίπτωση του Γιώργου Μπαλαρτζισβίλι ταιριάζει γάντι. Ο 17χρονος πρωταθλητής του τζούντο, ο οποίος βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες που θα φιλοξενήσει τους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, έμαθε μετά από τη σχετική κλήρωση τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο, με την τύχη να του γυρίζει την πλάτη.

Και αυτό επειδή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον εκ των φαβορί για ένα μετάλλιο Ουζμπέκο Ναζάροβ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στην πρώτη μέρα των αγώνων, 7 Οκτωβρίου, περίπου στις 10:15 τοπική ώρα (16:15 ώρα Κύπρου). «Ήρθα στο Μπουένος Άιρες με μεγάλες προσδοκίες και θα κάνω τα πάντα για να βρεθώ στην επόμενη φάση», μας δήλωσε ο Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι.

«Η κλήρωση δεν μας έκανε το χατίρι αλλά δεν σημαίνει κάτι. Ο Γιώργος προετοιμάστηκε εντατικά, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει τις δικές του πιθανότητες για νίκη και θα τις διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις», μας είπε από την πλευρά του ο προπονητής του Χρίστος Χριστοδουλίδης. Σε περίπτωση νίκης ο πρωταθλητής μας στην κατηγορία 66kg θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Jashari (Σκόπια) – Pena (Ισπανία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ