aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΥπόκλιση: Ο Γιώργος Τίρρης κατέκτησε τον Όλυμπο με το τροχοκάθισμα του! (video)

Υπόκλιση: Ο Γιώργος Τίρρης κατέκτησε τον Όλυμπο με το τροχοκάθισμα του! (video)

Με το σύνθημα «όλα μπορούν να γίνουν» ο 27χρονος Γιώργος Τίρρης από τη Λεμεσό κατέκτησε με το τροχοκάθισμά του την κορυφή του Ολύμπου.

Με την ψυχική του δύναμη και το πείσμα που τον διακατέχει, ο Γιώργος μάς έδωσε ένα μάθημα ζωής, έχοντας συνοδοιπόρους μια ομάδα Κυπρίων καταδρομέων και τον Σύνδεσμο «Ηλιαχτίδα Ζωής» για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Λίγο πριν από την αρχή της αποστολής του, την περασμένη βδομάδα, ο Γιώργος δήλωσε πανέτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά για το εγχείρημά του και ανέφερε πως θέλει να αποδείξει ότι όλα μπορούν να γίνουν και όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις στη ζωή σου πρέπει να την ξεπερνάς, να βάζεις στόχους και να προχωράς.

Ο Γιώργος Τίρρης καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ατύχημα, όμως αποφάσισε να παλέψει για τη ζωή του. Στόχος του, πλέον, είναι να πραγματοποιεί εγχειρήματα τα οποία οι αρτιμελής άνθρωποι κάνουν με δυσκολία, δίνοντας έτσι μαθήματα σε όλους μας.

Δείτε εδώ την προσπάθεια του Γιώργου να κατακτήσει την κορυφή του Ολύμπου.

giorgostirris1giorgostirris2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ