aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΥποδέχθηκε τους νέους προπονητές

Υποδέχθηκε τους νέους προπονητές

Με δύο νέους προπονητές αρχίζει την καινούρια σεζόν ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού. Ο πρόεδρος του Ομίλου, Νίκος Χαραλαμπίδης και η εφορεία του τμήματος Κολύμβησης του ΝΟΛ, με εκπρόσωπο τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, υποδέχτηκαν τους Μπόγιαν Ράτσε και Ιωσήφ Ψωμά.

Ο πρώτος, φέρει 24 χρόνια προπονητικής εμπειρίας σε Σερβία, Ελλάδα και Κύπρο και αναλαμβάνει τη θέση του αρχιπροπονητή, ενώ ο δεύτερος με 7 χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα, γίνεται μέλος της προπονητικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΛ.

«Στόχοι του Μπόγιαν είναι να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και ο Όμιλος να παραμείνει Παγκύπριος Πρωταθλητής, καθώς επίσης να αυξηθούν και οι συμμετοχές του ΝΟΛ στην Εθνική Ομάδα. Κύριο μέλημα του νέου προπονητή είναι να φέρει περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα για να το αγαπήσουν και να μπορούν να το απολαμβάνουν. Ο Ιωσήφ μέσα από την αφοσίωσή του προς την ομάδα στοχεύει στη βελτίωση των αθλητών του με επιθυμητό αποτέλεσμα περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στους δύο προπονητές και στο τμήμα Κολύμβησης του ΝΟΛ», τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Ναυτικού Όμιλου Λεμεσού.

ΜΠΟΓΙΑΝ ΡΑΤΣΕ: Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Novi Sad στη Σερβία με μεταπτυχιακό στη Φυσική Αγωγή και συγκεκριμένα στη Θεωρία και σχεδιασμό Μεθόδου στο άθλημα της κολύμβησης. Ως προπονητής έχει ένα πλούσιο ιστορικό 24 χρόνων εμπειρίας που συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις θέσεις Αρχιπροπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων της Σερβίας (2012-2016) και Ομίλων σε Σερβία, Ελλάδα και Κύπρο. Με προπονητή τον Μπόγιαν Ράτσε οι αθλητές του συμμετείχαν σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αλλά και σε άλλους αγώνες υψηλής κλάσης όπως το Olympic Games in Baku και Balkan Junior Swimming Championship.

ΙΩΣΗΦ ΨΩΜΑΣ: Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα λειτουργική άσκηση τραυματισμών. Ο Ιωσήφ αποφοίτησε με ειδίκευση στην κολύμβηση. Από το 2012-2016 εργάστηκε ως προπονητής στην Κομοτηνή και από το 2016 μέχρι πρόσφατα ως προπονητής Αγωνιστικής και προ-αγωνιστικής. Επιτυχίες του Ιωσήφ ως προπονητής συμπεριλαμβάνουν αθλητές στις τρεις πρώτες θέσεις στους Πανελλήνιους αγώνες και την εξασφάλιση υποτροφιών σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Ως αθλητής, υπήρξε πρώην πρωταθλητής κολύμβησης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ