aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑXάντμπολ: Κρίσιμη στροφή με ντέρμπι στο Πρωτάθλημα Γυναικών

Xάντμπολ: Κρίσιμη στροφή με ντέρμπι στο Πρωτάθλημα Γυναικών

Καθοριστικής σημασίας ντέρμπι διεξάγεται το Σάββατο (12/3 – 18:00) στην Αθηένου για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών στο Χάντμπολ. Η τοπική ομάδα, με 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, φιλοξενεί το ΑΣ Λατσιά που μετράει 12 νίκες αλλά σε 14 αγώνες. Εάν η ομάδα της Αθηένου κερδίσει τότε αγκαλιάζει τον τίτλο του πρωταθλητή ενώ σε περίπτωση επικράτησης των νταμπλούχων Λατσιών τότε όλα παίζονται καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στην 20η Αγωνιστική που θα είναι και η τελευταία.

Την Πέμπτη (10/3) στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» τα Λατσιά κέρδισαν 46-34 τον Πανελλήνιο σε εξ αναβολής αγώνα της 7ης Αγωνιστικής, έχοντας τις Σολέα και Ιωάννου να σκοράρουν από 10 φορές και τις Ντιμιτρίεβιτς και Εκατερινέσκου από 8. Για τον Πανελλήνιο η Λουκά έβαλε 8. Σκορ ημιχρόνου 23-15.

Οι άλλες δύο αναμετρήσεις θα γίνουν την Κυριακή (13/3) και είναι Πανελλήνιος – ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (15:45) στον Αγ. Δομέτιο και Προοδευτικός – ΑΟ Αραδίππου (17:00) στην Πάφο.

Εκκρεμούν οι αγώνες Πανελλήνιος – ΑΟ Αραδίππου (9η Αγων), ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – Προοδευτικός Πάφου (11 Αγων.), Προοδευτικός – ΕΝ Αθηένου (12η Αγων), Πανελλήνιος – Προοδευτικός (13η Αγων.) και ΑΟ Αραδίππου – Πανελλήνιος (14η Αγων.).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ