aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΞαναγράφει ιστορία ο Ολυμπιακός

Ξαναγράφει ιστορία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με ένα γκολ α λα… Σπανούλη δια χειρός Άγγελου Βλαχόπουλου πέρασε χθες βράδυ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του Final 6 που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη. Κι αφού έβγαλε από τη μέση τους οικοδεσπότες, απόψε (4/6) θα αναμετρηθεί με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας για δεύτερη φορά στην ιστορία του την κορυφή της Ευρώπης.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει να ξαναγράψει ιστορία στο ίδιο γήπεδο, το «Alfred Hajos», όπου στις 25 Μαΐου του 2002 είχε επιβληθεί της Χόνβεντ 9-7. Πάντως απέναντι στη Γιουγκ ο Ολυμπιακός έχει… χρωστούμενα, καθώς πριν 15 χρόνια στο Ντουμπρόβνικ είχε χάσει τον τίτλο στην παράταση, αφού όμως στο τέλος της κανονικής διάρκειας είχε ακυρωθεί κακώς ένα γκολ του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου που θα έδινε το τρόπαιο στους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει τον τίτλο σήμερα θα ολοκληρώσει αήττητος τη σεζόν, κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτός, δε, θα είναι ο 53ος τίτλος στην ιστορία του μετά τα 30 πρωταθλήματα, τα 18 Κύπελλα, τα 2 Σούπερ Καπ, το 1 Σούπερ Καπ και το 1 Πρωτάθλημα Ευρώπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ