aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΞανά στην Κύπρο ο Ολυμπιονίκης Jaroslav Kulhavy

Ξανά στην Κύπρο ο Ολυμπιονίκης Jaroslav Kulhavy

Στο νησί μας έρχεται για ακόμα μία φορά ο Τσέχος Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jaroslav Kulhavy για να αγωνιστεί ανάμεσα σε άλλους κορυφαίους ποδηλάτες στο Cyprus Sunshine Cup 2019 (20-24 Φεβρουαρίου & 3 Μαρτίου). Ο Kulhavy βρίσκεται στα αρχικά στάδια της χειμερινής του προετοιμασίας και όπως κάθε χρόνο περνάει από την Κύπρο, την οποία όπως αναφέρει έχει αγαπήσει.

«Η χειμερινή προετοιμασία, αν και άρχισε με λίγη καθυστέρηση, εντούτοις πάει πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ για ακόμη μία φορά στην Κύπρο, την οποία αγαπώ, όπως και το Cyprus Sunshine Cup. Οι διαδρομές είναι συναρπαστικές και πανέμορφες και ο αγώνας προσφέρει επίσης σημαντικούς πόντος στη βαθμολόγηση του UCI» εξηγεί ο Τσέχος, τρεις φορές νικητής των «Αυξεντείων», του πρώτου και τετραήμερου σκέλους του Cyprus Sunshine Cup.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του 2012 έχει δημιουργήσει φέτος τη δική του ομάδα, για την οποία θα αγωνίζεται. Μεγάλος του στόχος είναι η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020: «Η Kulhavy Racing είναι ένα καινούριο προσωπικό εγχείρημα, το οποίο μου δίνει νέα κίνητρα για το παρόν και το μέλλον. Μέσα από την νέα ομάδα θα διεκδικήσω τους στόχους που έχω βάλει, με πρώτο το Cape Epic. Ακολούθως το Παγκόσμιο Κύπελλο και φυσικά την παρουσία μου στους Ολυμπιακούς του Τόκυο 2020. Αν μείνω μακριά από τραυματισμούς και είμαι υγιής, πιστεύω πως όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί».

O Jaroslav Kulhavy έχει ένα Χρυσό και ένα Αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο, από τους Αγώνες του Λονδίνο και του Ρίο αντίστοιχα, ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τρία Πρωταθλήματα Ευρώπης. Έρχεται στην Κύπρο ανελλιπώς από το 2007.

Πέρσι, μετά από το Cyprus Sunshine Cup, κέρδισε το Cape Epic ως δίδυμο με τον Αμερικανό Howard Grotts, ο οποίος επίσης είχε τρέξει στο νησί μας πέρσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ