aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΒραβεύονται οι κορυφαίοι της ΣΚΟΛΕΥ

Βραβεύονται οι κορυφαίοι της ΣΚΟΛΕΥ

Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, η ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, η οποία θα συνδυαστεί και με την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου, που φέτος γιορτάζει τα 50χρονά του.

Την όλη εκδήλωση, που όπως και τα προηγούμενα χρόνια τελεί υπό την αιγίδα του δημάρχου Λατσιών Χρίστου Πιτταρά, αθλοθετεί η εταιρία ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΓΩΤΑ και σ’ αυτήν έχουν προσκληθεί η ηγεσία του ΚΟΑ της ΚΟΕ, της ΣΚΟΚ, της ΟΠΑΠ και της ΕΑΚ, η ηγεσία της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αθλητικών σωματείων και άλλων φορέων, καθώς και οι οικείοι των τιμωμένων αθλητών και αθλητριών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βραβευτούν σκοπευτές και σκοπεύτριες για τις παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες τους, με τις οποίες συνέβαλαν στο να αναδείξουν τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας για άλλη μια χρονιά, ως το κορυφαίο σκοπευτικό σωματείο της Κύπρου, ενώ θα τιμηθούν και άτομα και οργανωμένα σύνολα για την προσφορά τους στη ΣΚΟΛΕΥ και στην κυπριακή σκοποβολή.

Το «Έπαθλο του Δήμου Λατσιών», που απονέμεται σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις τους στη σκοποβολή, φέτος θα απονεμηθεί στους έφηβους Αλέξανδρο Τσαγγαρίδη (τραπ) και Γιώργο Ευαγγέλου (αεροβόλο τουφέκι) και στις νεαρές αθλήτριες του σταθερού στόχου Χριστιάνα Γεωργίου και Νικολέτα Κυρίλλου. Το «Έπαθλο Δήμου Λατσιών» περιλαμβάνει τιμητική πλακέτα και χρηματικό βραβείο για κάθε τιμώμενο.

Για τις διεθνείς επιτυχίες τους θα βραβευτούν οι διεθνείς σκοπευτές Μενέλαος Μιχαηλίδης, Νικόλας Βασιλείου, Πέτρος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Νεόφυτος Νικολάου, ενώ για την προσφορά τους στο σωματείο και στο άθλημα θα τιμηθούν ο σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης, το μέλος της ΣΚΟΛΕΥ και διαχρονικός υποστηρικτής του σωματείου Μάριος Καποδίστριας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος «Αγιος Ευστάθιος» Ταμασού και η σκοπευτική ομάδα της EUROBANK.

Για τις διακρίσεις τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΣΚΟΚ, σε κάθε αγώνισμα θα βραβευτούν οι ακόλουθοι:

ΣΚΗΤ: Νικόλας Βασιλείου, Κλεάνθης Βαρναβίδης, Λουΐζα Θεοφάνους, Σωτήρης Αντωνίου και Τάσος Χαπέσιης.

ΤΡΑΠ: Μάριος Σοφοκλέους, Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης, Γεωργία Κωνσταντινίδου, Κεμάλ Γκιουρσέλ και Νεόφυτος Νικολάου.

ΑΕΡ. ΤΟΥΦΕΚΙ: Αλέξανδρος Χριστοφόρου, Γιώργος Ευαγγέλου, Μιχάλης Παφίτης, Αχιλλέας Σοφοκλέους, Μαριλένα Κωνσταντίνου, Κάλλια Παπασωζομένου, Νικολέτα Κυρίλλου, Κατερίνα Χαρή και Θέα Φράγκου.

ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ: Χρίστος Γερασίμου, Ευριπίδης Γεωργίου, Αντώνης Θεοδώρου, Σάββας Ευαγγέλου, Στυλιανός Γρηγορίου, Άρης Παπαδάμου, Κωνσταντίνα Πρατσή, ΠέτιαΣλάβκοβα, Βασιλεία Αλαμπίτη, Άντρεα Πρίγκιπα και Ειρήνη Αντωνίου.

ΚΟΜΠΑΚ: Πέτρος Ιωάννου, Μίκης Φυλακτού,Κύπρος Κυπριανού, Ηλίας Ηλία και Ευάγγελος Καραβόλιας.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Γιάννος Νεοφύτου, Ηλίας Ηλία, Γιάννος Αντωνίου, Φάνος Μιχαήλ και Ευάγγελος Καραβόλιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ