aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΒραβεύτηκαν οι νικητές του πρώτου αγώνα

Βραβεύτηκαν οι νικητές του πρώτου αγώνα

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαραθοβούνου, στο Γέρι, όπου συστεγάζεται και ο Κυνηγετικός Σύλλογος «Φτέλια» Γερίου, η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του πρώτου φετινού αγώνα. Ο «οικοδεσπότης» πρόεδρος του Κ.Σ. «Φτέλια» Χαράλαμπος Μιχαήλ, καλωσόρισε τους αθλητές και τους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής και ευχήθηκε να διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, απηύθυναν χαιρετισμό, ο πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, Ανδρέας Νικολάου και ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Λουκάς Ψημολοφίτης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους στόχους του πρωταθλήματος, που διοργανώνεται για να καλύψει τις ανάγκες των κυνηγών της επαρχίας Λευκωσίας, στην μακρά «νεκρή» κυνηγετική περίοδο και να δώσει την ευκαιρία στους Κυνηγετικούς Συλλόγους να αναπτύξουν περαιτέρω τις σχέσεις τους. Τόνισαν επίσης τη «δίψα» των κυνηγών για συμμετοχή σε σκοπευτικούς αγώνες, μετά την περσινή αναστολή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας.

Στην ομαδική κατάταξη, βραβεύτηκαν οι νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «Αετός» Πλατανιστάσας (103/120), «Λάουρα» Κλήρου (102/120) και Κ.Σ. Αγίου Επιφανίου (102/125). Νικητές στην Α’ κατηγορία των κυνηγών ήταν οι Χρίστος Παρασκευαΐδης (37/40), Άκης Στεφανίδης (35/40) και Δάκης Μαυρουδής (35/40), ενώ στη Β’ κατηγορία πρώτευσαν οι κυνηγοί Άγγελος Σώζου (37/40), Σωκράτης Νικολάου (35/40) και Νίκος Νικολαΐδης (34/40). Οι Ηλίας Χαραλάμπους (33/40), Άγγελος Λοΐζου (32/40) και Μιχάλης Παπανικολάου (32/40), ήταν οι νικητές στους βετεράνους κυνηγούς και στους έφηβους οι νεαροί Ανδρέας Λάμπρου (35/40), Χάρης Σπύρου (28/40) και Λάμπρος Λάμπρου (24/40), ενώ η νεαρή Μαρία Σαββίδου, ήταν η νικήτρια στην κατηγορία των νεανίδων με 28/40.

Βραβεύτηκαν επίσης, ο Γιώργος Κλεάνθους (39/40) στην Α’ κατηγορία των σκοπευτών, ο Γιώργος Κυριάκου (36/40) στη Β’ κατηγορία των σκοπευτών και ο Χριστάκης Μαυρουδής (32/40) στους βετεράνους σκοπευτές, ενώ ο Άκης Στεφανίδης με 36/40 ήταν ο νικητής στις επανεγγραφές (RE-ENTRY).

Ο δεύτερος πρωταθληματικός αγώνας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ