aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΒραβεύτηκαν οι νικητές του πρώτου αγώνα

Βραβεύτηκαν οι νικητές του πρώτου αγώνα

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, η Οργανωτική Επιτροπή του Ζ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του πρώτου φετινού αγώνα, που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης».

Για τις επιτυχίες τους βραβεύτηκαν οι νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών (170/200), «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (164/200) και «Ταμασού» Ορεινής (162/200). Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο Ρένος Θεοφάνους της Κ.Ε. Λυθροδόντα, δεύτερος κατετάγη ο Σάββας Ιωάννου του Κ.Σ. «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς και τρίτος ο Κούλλης Ανδρέου του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών.

Ο Μάριος Πετρίδης του Κ.Σ. «Ταμασού» ήταν ο νικητής στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, δεύτερος ήταν ο Μάριος Κελεπέσιης της Κ.Ε Λευκωσίας και τρίτος ο Ξάνθος Χριστοδούλου. Στους έφηβους βραβεύτηκαν οι Σοφοκλής Σαββίδης του Κ.Σ. Λακατάμιας, Γιάννης Νεοφύτου του «Πανσόλειου» Ευρύχου και Μιχάλης Ζήσιμος του Κ.Σ «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, ενώ στους βετεράνους πρώτευσαν οι Θανάσης Κωνσταντίνου («Πολύκαττος Αγίας Μαρίνας) και οι αθλητές του Κ.Σ «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς, Ηλίας Χαραλάμπους και Κώστας Φωτόπουλος.

Τέλος, στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Ανδρέας Κλαγκίδης της ΣΚΟΚΕΡ ήταν ο νικητής στην Α’ κατηγορία, ο Σπύρος Σαββίδης του Κ.Σ Λακατάμιας στη Β’ κατηγορία και ο Ανδρέας Εφέ στους βετεράνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ