aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΒραβεύτηκαν οι νικητές του πέμπτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος

Βραβεύτηκαν οι νικητές του πέμπτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, οι διοργανωτές του Στ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές του πέμπτου και τελευταίου φετινού αγώνα.

Στους παρευρισκόμενους απεύθυναν χαιρετισμό οι πρόεδροι της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέας Νικολάου και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Λουκάς Ψημολοφίτης, οι οποίοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για το φετινό πρωτάθλημα, του οποίου οι συμμετοχές, αλλά και τα αποτελέσματα των αθλητών, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και συγχάρηκαν τους νικητές του πέμπτου αγώνα για τις επιτυχίες τους, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και τον αθλοθέτη του αγώνα, την εταιρία ξηρών καρπών SERANO, καθώς και τη διευθύντρια μάρκετινγκ της εταιρίας Μαίρη Νεοφύτου, η οποία τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της.

Στο δικό της χαιρετισμό η εκπρόσωπος της εταιρίας συγχάρηκε τόσο τους διοργανωτές όσο και τους αθλητές που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και υποσχέθηκε κάθε δυνατή στήριξη στο θεσμό.

Για τις επιτυχίες τους στον πέμπτο αγώνα, βραβεύτηκαν οι νικήτριες ομάδες της Κ.Ε. Λυθροδόντα και των Κυνηγετικών Συλλόγων «Φτέλια» Γερίου και «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου που κατέλαβαν τις πρώτες τρεις θέσεις, καθώς και η νικήτρια ομάδα των εφήβων, του «Πανσόλειου» Ευρύχου.

Στην ατομική κατάταξη, ο Ρένος Θεοφάνους ήταν ο νικητής στην Α’ κατηγορία των κυνηγών με το απόλυτο 50/50, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Νίκος Χριστοδούλου του Κ.Σ. Αγίου Επιφανίου με 48/50 και τρίτος ο Κωνσταντίνος Προδρόμου του Κ.Σ. Πυργών με 47/50. Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών πρώτευσαν οι Πανίκος Παναγιώτου του Κ.Σ. Πέρα Ορεινής με 46/50, Κύπρος Κυπριανού του Κ.Σ. Γουρίου με 45/50 και Χρίστος Κκάλης με το ίδιο αποτέλεσμα.

Στην κατηγορία των εφήβων νικητής ανεδείχθη ο Γιάννης Νεοφύτου του «Πανσόλειου» με 43/50, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ο Αργύρης Αγαπίου της Κ.Ε. Λυθροδόντα πήρε τη δεύτερη θέση. Τρίτος κατετάγη ο νεαρός Δήμος Ευθυβούλου του «Πανσόλειου» με 39/50. Ο Θανάσης Κωνσταντίνου ήταν ο νικητής στους βετεράνους κυνηγούς με 42/50, δυο δίσκους πάνω από το δεύτερο Άγγελο Λοΐζου του Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου, που πέτυχε 40/50.

Τέλος στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Λουκάς Ψημολοφίτης πρώτευσε στην Α’ κατηγορία με 48/50, ο Θέμης Τσαγγαρίδης στη Β’ κατηγορά με επίσης 48/50 και στους βετεράνους ο Μίκης Φυλακτού με 42/50.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ