aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΒραβεύτηκαν οι νικητές του δεύτερου αγώνα

Βραβεύτηκαν οι νικητές του δεύτερου αγώνα

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λυθροδόντα, η Οργανωτική Επιτροπή του “9ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας”, απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του δεύτερου πρωταθληματικού αγώνα.

Ο «οικοδεσπότης» της εκδήλωσης Ανδρέας Μαντορίνης, πρόεδρος της Κ.Ε. Λυθροδόντα καλωσόρισε τους διοργανωτές και τους νικητές του αγώνα στο σωματείο του κι ευχήθηκε το φετινό πρωτάθλημα να στεφθεί με επιτυχία όπως και τα προηγούμενα οκτώ. Στο δικό του χαιρετισμό, ο πρόεδρος της ΚΟΚ &ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέας Νικολάου ευχαρίστησε τον συνδιοργανωτή του πρωταθλήματος, Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, καθώς και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους και τους κυνηγούς της επαρχίας που αγκάλιασαν τον θεσμό και συγχάρηκε τους νικητές. Τους νικητές συγχάρηκε επίσης ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ Λουκάς Ψημολοφίτης κι ευχαρίστησε την Κυνηγετική Ένωση Λυθροδόντα που φιλοξένησε την εκδήλωση, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών σε κάθε αγώνα.

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «Αετός» Πλατανιστάσας, (106/120), Κ.Ε. Λυθροδόντα (102/120) και «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (100/120), οι κυνηγοί Γιώργος Κωνσταντινίδης (39/40), Γιάννης Κωνσταντινίδης (38/40) και Άθως Βοσκαρίδης (37/40) που αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία, καθώς και οι κυνηγοί της Β’ κατηγορίας Κυριάκος Σάββα (36/40), Λοΐζος Παττούρας (34/40) και Ανδρέας Θεοχαρίδης (34/40). Βραβεύτηκαν επίσης οι βετεράνοι κυνηγοί Δημήτρης Δημητρίου (34/40), Άγγελος Λοΐζου (28/40) και Ηλίας Χαραλάμπους (25/40), καθώς και οι έφηβοι Ανδρέας Λάμπρου (30/40), Λάμπρος Λάμπρου (25/40) και Άντρος Δήμου (21/40), ενώ στην κατηγορία των παίδων νικητής ήταν ο Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους (20/40). Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Μιχάλης Μαυρής με 36/40 πρώτευσε στην Α’ κατηγορία, ο Χαράλαμπος Νεοφύτου με 35/40 στη Β’ κατηγορία και ο Σάββας Σταυρινός στους βετεράνους με 30/40.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ