aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΒράβευση γυμναστών & πρώτων προπονητών αθλητών των Ο.Α. του Ρίο

Βράβευση γυμναστών & πρώτων προπονητών αθλητών των Ο.Α. του Ρίο

Ο Σύνδεσμος Γυμναστών Κύπρου σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού βράβευσε κατά τη διάρκεια των Σεμιναρίων του Κλάδου της Φυσικής Αγωγής, τους Καθηγητές μέλη του που διετέλεσαν πρώτοι προπονητές των αθλητών που συμμετείχαν στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι υπηρεσίες και η συνεισφορά του γυμναστικού κλάδου για δεκαετίες στο αθλητικό οικοδόμημα και τις επιτυχίες της Κύπρου είναι τεράστια αλλά δυστυχώς ελάχιστες φορές αναδεικνύετε.

Η βράβευση στους προπονητές μέλη του Συνδέσμου αποτελεί την ελάχιστη τιμή και αναγνώριση στο  έργο που επιτελούν και στο πρόσωπο τους βραβεύτηκαν και όλοι οι συνάδελφοι που το έργο τους έχει παραμείνει στην αφάνεια.

Βραβεύτηκαν οι: Σάββας Νεοφύτου για την Ραμόνα Παπαιωάννου, Λευτέρης Κολοκούδιας για την Ελένη Αρτυματά, Γιώργος Αποστολίδης για τον Κυριάκο Ιωάννου, Πέτρος Ευριπίδου για τον Μίλαν Τραίκοβιτς, Κυριάκος Βασιλειάδης για τον Απόστολο Παρέλλη και Λουκάς Καλογήρου για την Λεοντία Καλλένου.

Στην τιμητική βράβευση που έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο έδωσε το παρόν του ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής κύριος Ντίνος Μιχαηλίδης ο οποίος και απένειμε τις τιμητικές πλακέτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ