aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΒετεράνοι: Η κολύμβηση δεν έχει ηλικία

Βετεράνοι: Η κολύμβηση δεν έχει ηλικία

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι συμμετοχές στον 1ο διεθνή αγώνα βετεράνων, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο στο ολυμπιακό  κολυμβητήριο Λεμεσού. Παράλληλα όμως αποδεικνύεται –μέσα από τους αγώνες αυτούς- πως η κολύμβηση δεν έχει ηλικία!

Απόδειξη για του λόγου το αληθές, δύο από τις πολλές συμμετοχές, του Νικόλα Μάνοφ από την Βουλγαρία ετών 81 παρακαλώ και της «δικής μας» Έρσης Θωμά ετών 76, η οποία σημειώστε δηλώνει για τέταρτη φορά παρούσα στη διοργάνωση! Θέλετε κι άλλα;

Πέρα από τις συμμετοχές των «σούπερ βετεράνων», στους αγώνες θα πάρουν μέρος και πολλά γνωστά ονόματα, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο άθλημα, τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό. Από τους φιλοξενούμενους ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Ρώσου Βλάντισλαβ Μπραγκίν στα 50μ. πρόσθιο, του Τσέχου Γκρέγκορ Πετρ, επίσης στα 50μ. πρόσθιο, της Βουλγάρας Αντονία Μίχοβα στα 50μ. πρόσθιο και του Ελλαδίτη Καπένη Βασιλείου στα 50μ. πεταλούδα.

Το παρών τους θα δώσουν και πολλοί Κύπριοι (πρώην) πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Από αυτές ξεχωρίζουν οι συμμέτοχες του Λάρη Φυλακτού, Χρύσανθου Παπαχρυσανθου, Ναταλίας Ρουμπίνα με συμμέτοχες σε Ολυμπιακούς Αγώνες όπως και αυτές των Μάρκου Καλοψιδιωτη, Αλέξη Κυριακίδη, Βάσως Λακκοτρύπη, Γιώργου Όξινου, Μάριου Παναγή, Νικόλα Ντουβάλ, Άννας-Μαρίας Στεφανίδου, Αθηνάς Κυριακίδου και Γιώργου Ζάγκυλου με πολλές διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Άλλο ένα δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος της διοργάνωσης είναι και οι μεγάλες συμμετοχές που υπάρχουν σε αρκετά αγωνίσματα. Τα αγωνίσματα με τις πιο πολλές συμμετοχές είναι τα 50μ. πρόσθιο ανδρών, ενώ ξεχωρίζουν και τα 50μ. ελεύθερο στο οποίο συμμετέχουν πέραν των 50 αθλητών. Ακόμα στα 1500μ. συμμετέχουν 18 αθλητές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο: 100μ. ελεύθερο, 50μ. πρόσθιο, 400μ. μικτή, 100μ. ύπτιο, 200μ. πεταλούδα, 400μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο, 50μ. πεταλούδα, 800μ. ελεύθερο, 4Χ50μ. ελεύθερο.

Κυριακή: 200μ. ελεύθερο, 100μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 50μ. ύπτιο, 200μ. μικτή ατομική, 50μ. ελεύθερο, 200μ. ύπτιο, 1500μ. ελεύθερο, 4Χ50μ. μικτή

Ώρα έναρξης: 15:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ