aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΒ’ Γυναικών: Απόδραση Εθνικού Λατσιών από το Δάλι

Β’ Γυναικών: Απόδραση Εθνικού Λατσιών από το Δάλι

Τη δεύτερή του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Εθνικός Λατσιών στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας. Η ομάδα της Τατιάνας Κλεάνθους κέρδισε την Τετάρτη  στο ντέρμπι της ημέρας τον Πανιδαλιακό με 2-3 σετ μετά από συγκλονιστικό αγώνα.

Όσοι ανέμεναν ότι ο αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων θα ήταν ντέρμπι δεν διαψεύστηκαν αφού τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Στο πρώτο σετ ο Πανιδαλιακός κέρδισε εύκολα 25-16. Ο Εθνικός Λατσιών απάντησε με δυο νικηφόρο σετ γεμάτα σασπένς με 23-25 και 24-26 και προηγήθηκε με 1-2. Η ομάδα του Ιδαλίου απάντησε με εμφαντικό τρόπο κερδίζοντας με 25-16 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι – μπρέικ με την ομάδα του Εθνικού πιο ψύχραιμη να κερδίζει 11-15 και τον αγώνα με 2-3 σετ. Στον άλλο αγώνα της Τετάρτης ο Παφιακός κέρδισε στο Γυμνάσιο Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμια τον τοπικό Ν.Ο. Λακατάμιας με 0-3 σετ (08-25, 17-25, 12 -25).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ