aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑUCI Cyprus Gran Fondo 2019: Από κορυφαίους ποδηλάτες δοκιμάστηκαν οι διαδρομές

UCI Cyprus Gran Fondo 2019: Από κορυφαίους ποδηλάτες δοκιμάστηκαν οι διαδρομές

Την πρόσκληση της Activate Cyprus και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου αποδέχθηκαν δύο κορυφαίοι Ιταλοί ποδηλάτες, ο Gilberto Simoni και ο Nicola Loda οι οποίοι επισκέφθηκαν την Κύπρο για να τεστάρουν τις διαδρομές του UCI Cyprus Gran Fondo 2019, του μεγαλύτερου αγώνα ποδηλασίας δρόμου του νησιού.

O Gilberto Simoni, επί σειρά ετών κορυφαίος επαγγελματίας ποδηλάτης και δύο φορές νικητής του Giro d’ Italia και ο Nicola Loda, γνωστός πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης και περσινός νικητής του UCI Cyprus Gran Fondo στην κατηγορία Masters 2, έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από τις διαδρομές του αγώνα, που θα διεξαχθεί μεταξύ 29-31 Μαρτίου 2019 στην Πάφο.

Οι δύο Ιταλοί πρωταθλητές έδωσαν επίσης αρκετές συμβουλές όσον αφορά ορισμένα τεχνικά θέματα της διοργάνωσης. Η εμπειρία των Simoni και Loda από τις πολλές συμμετοχές τους σε κορυφαίες διοργανώσεις, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που οι διοργανωτές του UCI Cyprus Gran Fondo τους προσκάλεσαν για την επιθεώρηση των διαδρομών και οι συμβουλές των δύο πρωταθλητών θα ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη, έτσι ώστε ο φετινός αγώνας να είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένος από τους προηγούμενους.

Η νέα διαδρομή Η διαδρομή του αγώνα θα είναι φέτος διαφοροποιημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γίνεται λίγο πιο μεγάλη σε μήκος και λίγο πιο δύσκολη, αφού θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη υψομετρική διαφορά. Η πρώτη ημέρα παραμένει ίδια με τα προηγούμενα χρόνια, η δεύτερη επεκτείνεται βορειοανατολικά προς Βάσα και Όμοδος, ενώ η τρίτη και τελευταία ημέρα θα κινείται πλέον ανατολικά του δρόμου Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς, προς Στατό – Άγιο Φώτιο, Χούλου και Λετύμπου, αντί δυτικά προς Πέγεια – Τσάδα που κινείτο έως πέρσι.

Εγγραφές μέχρι 28 Φεβρουαρίου

Η κανονική περίοδος των εγγραφών για το UCI Cyprus Gran Fondo λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2019. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές πακέτων συμμετοχής. Το Basic με τιμή €200, το Εlite στα €230 που περιλαμβάνει αναμνηστικά και αγωνιστική φωτογραφία και το PRO στα €400, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τεχνική υποστήριξη και αποθεραπεία (μασάζ) μετά τις διαδρομές. Μετά τις 28 Φεβρουαρίου οι τιμές των πακέτων αυτών θα αυξηθούν αναλόγως.

Για όσους ποδηλάτες το επιθυμούν, υπάρχουν και πακέτα που συνδυάζουν διανυκτερεύσεις σε συγκεκριμένα, διαπιστευμένα ξενοδοχεία της Πάφου, που είναι επίκεντρο του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους και η τιμή θα είναι ανάλογη με την κατηγορία κάθε ξενοδοχείου.

Πληροφορίες και εγγραφές για τον αγώνα στο www.activatecyprus.com και στη σελίδα www.facebook.com/cyprusgranfondo.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ