Τζούντο: Πικρία λόγω αδυναμίας για προπόνηση, τρολάρισμα με λογότυπο ΚΟΠ

Σοβαρά εμπόδια με την προετοιμασία και τις προπονήσεις τους αντιμετωπίζουν και καλούνται να ξεπεράσουν σπουδαίοι νεαροί αθλητές μας στο τζούντο, οι οποίοι προπονούνται σε κλειστά γήπεδα και αίθουσες και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων παραμένουν αδρανείς.

Ουσιαστικά, ο προπονητής Χρίστος Χριστοδουλίδης τα βάζει με τις Αθλητικές Αρχές εκφράζοντας την άποψη πως είναι άδικο τη δεδομένη στιγμή 160 περίπου αθλητές στίβου και από άλλα αθλήματα όπως το τένις, να έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους τζουντόκα, τονίζοντας μέσω αναρτήσεών του ότι υπάρχουν διακρίσεις. Υποστηρίζει επίσης πως με κάποιες διαφοροποιήσεις θα μπορούσαν οι αθλητές του τζούντο να προπονηθούν με άλλους τρόπους.

Από εκεί και πέρα ο Χριστοδουλίδης με χιουμοριστικό τρόπο, «έριξε» και τα καρφάκια του για την ΚΟΠ, αφού για το ποδόσφαιρο εξευρέθηκαν οι λύσεις για να επιστρέψουν νωρίτερα στις προπονήσεις οι παίκτες (ασχέτως με την τραγική απόφαση που πάρθηκε για διακοπή πρωταθλήματος) και σύντομα θα ισχύει αυτό και για τις Ακαδημίες.

Πως; Ανάρτησε φωτογραφίες με δύο σπουδαίους αθλητές οι οποίοι προπονούνται υπό τις οδηγίες του. Τον Γιώργο Μπαλαρτζισβίλι και τον γιο του Χρίστο Χριστοδουλίδη, οι οποίοι φόρεσαν φανέλα με το λογότυπο της ΚΟΠ και το μότο «Είμαστε Εθνική» που πλάσαρε από το πρόσφατο παρελθόν η Ομοσπονδία και γράφει: «Για να επιβιώσουν οι πρωταθλητές μας βρήκαν την λύση!!!!!!». Θέλοντας να εκφράσει την πικρία του πως… άμα είναι ποδοσφαιριστής κάποιος μπορεί εύκολα να υλοποιηθούν οι επιθυμίες του.

Μάλιστα, ο Μπαλαρτζισβίλι διατηρεί κρυφή ελπίδα για ολυμπιακή πρόκριση τώρα που αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο και μεταφέρθηκαν για το 2021, ωστόσο ο μεγάλος του στόχος είναι να προκριθεί σε αυτούς του 2024 στο Παρίσι, αλλά και να διακριθεί σε άλλες ενδιάμεσες διεθνείς διοργανώσεις.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ