aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρία μετάλλια οι αθλητές του κόμπακ στο διεθνές Γκραντ Πρι της Ελλάδας!

Τρία μετάλλια οι αθλητές του κόμπακ στο διεθνές Γκραντ Πρι της Ελλάδας!

Συνολικά τρία μετάλλια (ένα από κάθε χρώμα), εξασφάλισαν οι διεθνείς σκοπευτές μας που συμμετείχαν στους διεθνείς αγώνες του Γκραντ Πρι της Ελλάδας, οι οποίοι έγιναν στο σκοπευτήριο των Ψαχνών στην Εύβοια το περασμένο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου. Το χρυσό μετάλλιο εξασφάλισε ο Δημήτρης Λόρδος στην κατηγορία των μάστερς με 172/200, το αργυρό ο Μιχάλης Ανδρέου στη γενική κατάταξη με 189/200 και το χάλκινο ο Πέτρος Κυρίτσης στους βετεράνους με 162/200.

Νικητής στη γενική κατάταξη ανεδείχθη ο Ιταλός Βενιέρο Σπάτα με 191/200, ενώ το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε ο Ελλαδίτης σκοπευτής Παναγιώτης Κατσιώτης με 188/200. Από κυπριακής πλευράς, μετά τον Μιχάλη Ανδρέου που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ο Αντώνης Λοϊζίδης με 184/200 τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Ο Ιταλός Σπάτα εξασφάλισε και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των σίνιορς όπου  ο Ελλαδίτης Ιωάννης Γκίνης κατέκτησε το αργυρό με 177/200 και ο Ρώσος Ντμίτρι Βαχρούσιεβ το χάλκινο με 172/200, ενώ διεθνής μας Λουκάς Χάματσος με 167/200 πήρε την τέταρτη θέση. Στην κατηγορία των βετεράνων, πάνω από τον Πέτρο Κυρίτση, πρώτος κατετάγη ο Βρετανός Τζέφρεϊ Ντιξ με 183/200 και δεύτερος ο Ελλαδίτης Δημήτρης Μπογιάκης με 172/100.

Οι αγώνες του Γκραντ Πρι, αποτέλεσαν και την «πρόβα τζενεράλε», ενόψει της διοργάνωσης των Πανευρωπαϊκών Αγώνων κόμπακ, που θα φιλοξενηθούν στο ίδιο σκοπευτήριο τον ερχόμενο μήνα, από τις 13 μέχρι τις 16 Ιουνίου.

Πανευρωπαϊκοί αγώνες σπόρτινγκ

Εν τω μεταξύ η εθνική μας ομάδα του σπόρτιγκ, με τους Άγγελο Αβραάμ, Ηλία Ηλία, Ανδρέα Βασιλείου και Κωνσταντίνο Αριστοφάνους, αναχωρούν για την Ουγγαρία, για να πάρουν μέρος στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σπόρτιγκ, που θα φιλοξενηθούν στην πόλη Γκαντ από τις 9 μέχρι τις 12 Μαΐου. Με βάση την πληροφόρηση των διοργανωτών και της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, οι συμμετοχές στους αγώνες ξεπέρασαν τις 600 από 31 χώρες. Πέρα από τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας στην πανευρωπαϊκή διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή και άλλοι 10 Κύπριοι σκοπευτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ