aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρέξε στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού με έκπτωση 40%

Τρέξε στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού με έκπτωση 40%

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ανταμείβει όσους δρομείς δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, προσφέροντας έκπτωση 40% για εγγραφές έως και τις 31 Οκτωβρίου 2019. Η έκπτωση αφορά όλους τους αγωνιστικούς δρόμους, οπότε πέρα από τη Μαραθώνια διαδρομή, περιλαμβάνει επίσης τον Ημιμαραθώνιο, τον Πετρολίνα Δρόμο Ενέργειας 10χλμ και το Δρόμο 5χλμ. Για το Μαραθώνιο η έκπτωση φτάνει τα €24 αφού το αντίτιμο διαμορφώνεται στα €36 από €60, ενώ αντίστοιχες είναι και οι μειώσεις στους άλλους δρόμους.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω του www.limassolmarathon.com.  Από την 1η Νοεμβρίου κι έπειτα το αντίτιμο θα αυξηθεί σημαντικά.

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου 2020 ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα διεξαχθεί για 14η συνεχή χρονιά και θα είναι μεγαλύτερος από κάθε προηγούμενη διοργάνωση του. Ο αγώνας προσμετράει πλέον στην Παγκόσμια Κατάταξη των WANDA Age Groups της ABBOTT World Marathon Majors, εξέλιξη που αναμένεται να προσελκύσει στην Κύπρο ακόμα πιο πολλούς δρομείς από το εξωτερικό. Μέσω της ένταξής της στην πλατφόρμα κοινωνικής προσφοράς givengain.com η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία σε Κύπριους αλλά και ξένους δρομείς να τρέξουν στη Λεμεσό, ενισχύοντας το κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής τους, κάτι που φέρνει σημαντικό αριθμό δρομέων στην Κύπρο.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι το σημαντικότερο αλλά και μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου με τη  συμμετοχή 15.000 δρομέων -ανάμεσά τους και 3.000 ξένοι-, όλων των ηλικιών. Αποτελεί επίσης το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ ενώ βρίσκεται στο καλεντάρι της IAAF και είναι πιστοποιημένος από την AIMS (Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων).

Οι αγωνιστικοί δρόμοι θα διεξαχθούν την Κυριακή, 22 Μαρτίου ενώ το Σάββατο, 21 Μαρτίου θα λάβουν χώρα ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ και η Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race.

Ο μεγαλύτερος χορηγός του αγώνα είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου ενώ μεγάλοι χορηγοί είναι επίσης η Primetel, η Πετρολίνα και το Andrey & Julia Dashin’s Foundation.

Ακολουθήστε στη διοργάνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/limassolmarathon, www.instagram.com/limassolmarathon και twitter.com/RunLimassol.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ