aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρέξε στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού με έκπτωση 20%

Τρέξε στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού με έκπτωση 20%

Δύο εβδομάδες και… κάτι έχουν απομείνει για τη λήξη της προθεσμίας των τελευταίων Early Birds εγγραφών για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ του 2019. Οι δρομείς που επιθυμούν να τρέξουν με μειωμένη τιμή κατά 20%, καλούνται να… σπεύσουν για να προλάβουν, αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Στις 30 Νοεμβρίου η προθεσμία λήγει και το κόστος συμμετοχής στο μεγαλύτερο αθλητικό αγώνα της Κύπρου θα επανέλθει πλέον στα κανονικά επίπεδα.

Με την έκπτωση το 20% το αντίτιμο συμμετοχής στη μαραθώνια διαδρομή 42.195 μέτρων διαμορφώνεται στα €48 από €60 και στην Ημιμαραθώνια στα €36 (από €45). Στην Petrolina Energy Race 10χλμ και στη City Race 5χλμ, το αντίτιμο είναι €24 (από €30). Μετά τη λήξη της προθεσμίας στις 30 Νοεμβρίου οι τιμές θα αυξηθούν αναλόγως.

Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί στις 23-24 Μαρτίου 2019, για 13η συνεχή χρονιά, με τις συμμετοχές τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό να αυξάνονται για ακόμη ένα χρόνο, προμηνύοντας πως ο φετινός ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα είναι ο μεγαλύτερος που έγινε ποτέ.

«Ακόμα και κάποιος που θα αποφασίσει τη συμμετοχή του μόνο τέσσερις μήνες πριν την εκκίνηση, μπορεί εξασφαλίσει θέση στον αγώνα με σημαντική έκπτωση, ώστε να ζήσει την εμπειρία της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην Κύπρο, πληρώνοντας μειωμένο αντίτιμο», εξηγεί ο Ανδρέας Σπύρου, Business Development Manager του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ.

Στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ του 2018 έλαβαν μέρος 15.000 δρομείς. Πρόκειται για μια διοργάνωση πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) η οποία περιλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) αφού αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ.

Σημειώνεται πως οι συμμετοχές από το εξωτερικό αυξάνονται ραγδαία τα τελευταία τρία χρόνια, ως αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών προβολής της διοργάνωσης στο εξωτερικό, τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τον ΚΟΤ και την ΕΤΑΠ Λεμεσού.

Η συνεχής αύξηση των αριθμών των συμμετεχόντων, καθώς και η τεράστια προβολή που λαμβάνει η διοργάνωση στο εξωτερικό, προβάλλει τις ομορφιές της Λεμεσού, αλλά και την Κύπρο ως ένα μέρος ιδανικό για αθλητικό τουρισμό.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.limassolmarathon.com.

Ακολουθήστε τη διοργάνωση στα Social Media:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ