aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρέξε στη Βηρυτό με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Τρέξε στη Βηρυτό με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Την ομάδα δρομέων που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 15ο Blom Bank Μαραθώνιο της Βηρυτού οργανώνει ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο διοργανώσεων. Στο πακέτο περιλαμβάνεται αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή για δύο βράδια σε δίκλινο δωμάτιο στην πόλη που κάποιοι αποκαλούν «Παρίσι της Μέσης Ανατολής», αλλά και το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα.

Περιλαμβάνεται επίσης μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το σημείο εκκίνησης , το επίσημο μπλουζάκι της διοργάνωσης καθώς και συλλεκτικό μπλουζάκι του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Το κόστος ανέρχεται στα €276/ άτομο. Το αντίτιμο συμμετοχής που περιλαμβάνεται στο πακέτο αφορά την απόσταση του Μαραθωνίου (42.195 μέτρα), τον Ημιμαραθώνιο και τον Αγωνιστικό Δρόμο 8χλμ.

Πέραν αυτών, ο 15ος Blom Bank Μαραθώνιος Βηρυτού περιλαμβάνει Μαραθώνιο για άτομα σε αμαξίδιο, Fun Run 8χλμ χωρίς χρονομέτρηση, Youth Race 5χλμ για έφηβους γεννημένους από το 2000 έως το 2007 και για αθλητές με Ειδικές Ικανότητες (Special Olympics) και 1χλμ Run With Parents, που απευθύνεται σε παιδιά έως 9 χρόνων, τα οποία πρέπει να τρέξουν με συνοδό. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στο Λίβανο, η οποία μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και στην οποία πέρσι έλαβαν μέρος 40.000 δρομείς. Περισσότερες πληροφορίες για την κυπριακή αποστολή στο Λίβανο στο www.limassolmarathon.com/LMtoBeirut.php.

«Με την αγωνιστική αποστολή Κυπρίων δρομέων στο Λίβανο, γίνεται ακόμα στενότερη η συνεργασία με τον Blom Bank Μαραθώνιο Βηρυτού. Ανταλλάσσουμε τεχνογνωσία και ήδη προωθούμε τις δύο διοργανώσεις στις δύο χώρες, με κοινά προγράμματα, ώστε να υπάρχει αμοιβαίο όφελος. Είμαστε πεπεισμένοι πως στη γειτονική χώρα έχουμε βρει έναν Στρατηγικό Συνεργάτη μαζί με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε πολλά προς όφελος του δρομικού κινήματος τόσο στην Κύπρο όσο και στο Λίβανο» δηλώνει σχετικά ο κ. Αντρέας Σπύρου, Business Development Director του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Στο πλαίσιο της Κυπριακής αποστολής στο Λίβανο και του 15ου Blom Bank Μαραθώνιου Βηρυτού θα γίνουν διάφορες προωθητικές ενέργειες για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, η οποία λαμβάνει χώρα 17-18 Μαρτίου στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Πληροφορίες και εγγραφές στο www.limassolmarathon.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ