Τρέξε ή βάδισε για καλό σκοπό!

Πρώτος αγώνας δρόμου «Lakatamia Energy Run»...

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Lakatamia Energy Run», ο οποίος θα διοργανωθεί από το Δήμο Λακατάμιας με τη συνεργασία του οργανισμού Running in Cyprus. Η αθλητική αυτή εκδήλωση θα διοργανωθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ καθώς επίσης και παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων.

Πρόκειται για αθλητική φιλανθρωπική διοργάνωση με σημαντικό πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον η οποία έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα «Be Active» του ΚΟΑ στην κατηγορία των δράσεων που διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μέρος των εσόδων από τα δικαιώματα συμμετοχής των δρομέων θα διατεθεί για την οικονομική υποστήριξη του ιδρύματος» Χρίστου Στέλιου Ιωάννου».

Στόχος των οργανωτών είναι η ενεργή συμμετοχή όλου του κόσμου και των παιδιών σε ένα άρτια οργανωμένο αγώνα, μέσω του οποίου θα περάσουν όμορφα και θα έχουν την ευκαιρία να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε δράσεις δημιουργικές. «Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στους δρόμους της Λακατάμιας να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να αναπνεύσουμε, να ξεσηκώσουμε, να παίξουμε και να εμπνεύσουμε!», τονίζεται από τους διοργανωτές.

Πληροφορίες και ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα www.energyrun.com.cy στο email: [email protected] και στο τηλέφωνο 99436826 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ