aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρέξε ή βάδισε για καλό σκοπό στο «Lakatamia Energy Run»!

Τρέξε ή βάδισε για καλό σκοπό στο «Lakatamia Energy Run»!

Μοναδικές στιγμές αναμένεται να ζήσουν οι εκατοντάδες δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 1ο Lakatamia Energy Run την Κυριακή 13 Οκτωβρίου! Ο Δήμος Λακατάμιας με τη συνεργασία του οργανισμού Running in Cyprus προετοιμάζονταν με εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες για τις τελικές… πινελιές του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου.

Οι δημότες της Λακατάμιας και όχι μόνον προετοιμάζονται για να τρέξουν ή να βαδίσουν στους αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ καθώς επίσης και στον παιδικό αγώνα 1,000 μέτρων. Μέρος των εσόδων από το δικαίωμα συμμετοχής των δρομέων θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη του ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου.

Χώρος εκκίνησης και τερματισμού όλων των αγώνων θα είναι η οδός Χαράλαμπου Μούσκου, μπροστά από το Αμφιθέατρο του Δήμου Λακατάμιας. Με το δικαίωμα συμμετοχής τους οι δρομείς, θα πάρουν αριθμό με chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, αναμνηστικό μετάλλιο, τεχνικό κοντομάνικο μπλουζάκι, νερά, ισοτονικά ποτά και αναμνηστικά δώρα.

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές (άνδρες και γυναίκες) της γενικής κατάταξης των αγώνων 10χλμ & 5χλμ, καθώς επίσης και στις ηλικιακές κατηγορίες των αγώνων αυτών. Στον παιδικό αγώνα 1,000 μέτρων θα βραβευτούν με έπαθλα τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια. Έπαθλα επίσης θα δοθούν στις τρεις πολυπληθέστερες ομαδικές συμμετοχές από κοινού στους αγώνες 5χλμ και 10χλμ.

Η μουσική και ο χορός στο χώρο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων θα δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα ενώ το εμπλουτισμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα μικρά παιδιά θα συμπεριλαμβάνει κλόουν, face painting καθώς επίσης και μοντέρνο χορό Ηip-Ηop.

Στόχος του Lakatamia Energy Run είναι η ενεργή συμμετοχή όλου του κόσμου, σε έναν άρτια οργανωμένο αγώνα, μέσω του οποίου θα περάσουν όμορφα και θα έχουν την ευκαιρία να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε δράσεις δημιουργικές και ψυχαγωγικές.

Πληροφορίες και ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα www.energyrun.com.cy ή στο email: [email protected] ή στο τηλέφωνο 99436826 μέχρι και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ