aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Τρέχω-περπατώ με τον Κύπριο Ολυμπιονίκη»

«Τρέχω-περπατώ με τον Κύπριο Ολυμπιονίκη»

Το Γυμνάσιο Έγκωμης «Κυριάκος Νεοκλέους»-Αθλητικό Σχολείο σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γονέων και το Σωματείο Δρομέων Κύπρου Περικλής Δημητρίου διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο χώρο του σχολείου μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση με σύνθημα «Τρέχω-Περπατώ με τον Κύπριο Ολυμπιονίκη».

Η παρουσία των διακεκριμένων Κύπριων αθλητών που έχουν διακριθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή, ο οποίος έχει θέσει την εκδήλωση υπό την αιγίδα του, θα λαμπρύνουν την εκδήλωση.

Οι διοργανωτές με μία σεμνή τελετή θα τιμήσουν του Κύπριους Ολυμπιονίκες ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, γιατί με τους αγώνες και τις επιτυχίες τους έχουν πολλάκις τιμήσει την Κύπρο ανά το παγκόσμιο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αγώνες δρόμου και Πεζοπορίας για όλες τις ηλικίες.

Οι Κύπριοι αθλητές οι οποίοι θα τιμηθούν είναι οι ακόλουθοι: Σταύρος Τζιωρτζής, Παύλος Κοντίδης, Αντώνης Νικολαΐδης, Γιώργος Αχιλλέως, Αντώνης Αντρέου, Άντρη Ελευθερίου, Κυριάκος Ιωάννου, Απόστολος Παρέλλης, Μίλαν Τραΐκοβιτς, Δημήτρης Χονδροκούκης, Καρολίνα Πελενδρίτου και Αντώνης Αρέστη.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 13:15 με τις απονομές. Οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν εισφορά 1 Ευρώ και τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ