aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤοξοβολία: Έπεσαν τα πρώτα βέλη στην Πύλα!

Τοξοβολία: Έπεσαν τα πρώτα βέλη στην Πύλα!

Τα πρώτα βέλη έριξαν στα γήπεδα της Πύλας σήμερα οι αθλητές του Ισραήλ στα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει του Aphrodite Mediterranean Cup που αρχίζει επίσημα αύριο Τετάρτη .

Στις πολλές καινοτομίες που αναφέρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου είναι η ένταξη και άλλων αθλημάτων όπως για παράδειγμα του Μπριτζ του οποίου οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Λόρδος αύριο Τετάρτη με τη συμμετοχή 30 αθλητών της ομώνυμης Ομοσπονδίας.

Άλλη μια καινοτομία που δοκιμάστηκε και πέρσι είναι οι Αγώνες Παρά Τοξοβολίας την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου κάτω από την αιγίδα της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Οι Διεθνείς Αγώνες Τοξοβολίας ξεκινούν μεθαύριο Πέμπτη με την επίσημη προπόνηση και τον έλεγχο εξοπλισμού. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοι Αγώνες και το Σάββατο οι τελικοί, οι οποίοι και αυτοί κρύβουν καινοτομίες, αφού θα πραγματοποιηθούν σε άλλο γήπεδο και συγκεκριμένα στο πρότυπο Πάρκο Τοξοβολίας που θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά.

Οι τελετές έναρξης και λήξης θα γίνουν στις 28 Οκτωβρίου και 30 Οκτωβρίου, αντίστοιχα στις 18.00 και θα περιλαμβάνουν πολλές εκπλήξεις! Η μεν τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό στάδιο Πύλας και την έναρξη θα κηρύξει ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης. Η δε τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στο Πάρκο Τοξοβολίας και τη λήξη των αγώνων θα σημάνει η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου δηλώνει πλήρως ικανοποιημένος αφού την Κύπρο επισκέπτονται 13 χώρες και συνολικά περισσότεροι απο 250 αθλητές, προπονητές και παράγοντες μεταξύ αυτών και 8 πρόεδροι χωρών.
Στους αγώνες αυτούς θα αγωνιστούν μερικοί από τους κορυφαίους τοξότες της Ευρώπης από την Κύπρο, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Ρωσία, Ουκρανία, Ιράν, Λίβανο, Μάλτα, Πολωνία, Βουλγαρία, Ισραήλ και Λουξεμβούργο.

Όπως αποκάλυψε ο κύριος Θεοφυλάκτου βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε το Aphrodite Mediterranean Cup του χρόνου να γίνει με 5 Ομοσπονδίες κάτι που θα το κάνει ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του τόπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ