aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤοξοβολία: Αγώνες στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Τοξοβολία: Αγώνες στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Στην παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας αλλά και πολλών παραγόντων του αθλητισμού, δημάρχων και όχι μόνο, θα διεξαχθεί στην Αμμόχωστο το αναβαθμισμένο Μεσογειακό Κύπελλο Τοξοβολίας που έχει ως στόχο την προσέγγιση όσων περισσότερων χωρών από ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο από τη Μεσόγειο.

Στα πλαίσια των προσπαθειών για αναβάθμιση του Aphrodite cup και γενικότερα της μεγαλύτερης προώθησης του υπέροχου αθλήματος της τοξοβολίας, το ΔΣ της ΚΟ.ΤΟΞ αποφάσισε όπως φέτος οι αγώνες διοργανωθούν για πρώτη φορά στην Αμμόχωστο. Συγκεκριμένα οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ακριτικό χωριό του Φρενάρου και ο μεγάλος τελικός στην Αγία Νάπα και τελούν υπό την αιγίδα του ΚΟΑ.

Το Aphrodite Mediterranean cup θα διεξαχθεί από τις 2-4 Νοεμβρίου, ενώ στις 5 του ίδιου μήνα όλες οι αποστολές θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν τις ομορφιές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 άνθρωποι συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών, παραγόντων, κριτών, εθελοντών από αρκετές χώρες της Ευρώπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ