aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤουρκοκυπριακός «εμφύλιος» με νικητή τον Αχμέτ Ρατίπ!

Τουρκοκυπριακός «εμφύλιος» με νικητή τον Αχμέτ Ρατίπ!

Συνέβη κι αυτό στο παγκύπριο πρωτάθλημα τραπ! Για πρώτη φορά στον τελικό πέρασαν τρεις Τουρκοκύπριοι και τρεις Ελληνοκύπριοι σκοπευτές και επίσης για πρώτη φορά, η «μονομαχία» για το χρυσό μετάλλιο εξελίχτηκε σε… τουρκοκυπριακό «εμφύλιο», όπου οι αθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου, Αχμέτ Ρατίπ και Αχμέτ Παραλίκ κοντραρίστηκαν στα ίσα για να κριθεί τελικά το μετάλλιο σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου».

Ο αγώνας «ξαφνικού θανάτου» δεν ήταν χρονοβόρος, αφού ο Παραλίκ αστόχησε από την πρώτη βολή στην οποία ήταν εύστοχος ο Ρατίπ που εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο, καθώς και το επαμειβόμενο έπαθλο που αθλοθέτησε η οικογένεια του Λάκη Ψημολοφίτη στη μνήμη του. Το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε ο Άδωνης Μυλωνάς της ΣΚΟΛΕΫ, την 4η θέση κατέκτησε ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης της ΣΚΟΛΕΜ, την 5η θέση ο Παύλος Κουτσόφτας της ΣΚΟΛΕΫ και την 6η θέση ο Χασάν Εβλετσιελί της ΣΚΟΛΕΫ.

Ο Αχμέτ Παραλίκ εξασφάλισε και την πρώτη θέση στην κατάταξη της Β’ κατηγορίας, ενώ ο Τουρκοκύπριος Κεμάλ Γκιουρσέλ της ΣΚΟΛΕΫ πρώτευσε στους βετεράνους και ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης της ίδιας Οργάνωσης στους έφηβους. Τέλος, στο παραολυμπιακό τραπ ο Ραφαήλ Μαρκουλής της ΣΚΟΛΑΡ πέτυχε 82/125.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ