Τον Μάρτιο έρχεται το μέγα αθλητικό γεγονός της Πάφου

Logicom Cyprus Marathon την Κυριακή 15 Μαρτίου...

Τα τελευταία χρόνια είναι αξιοσημείωτη η αύξηση του αθλητικού τουρισμού σ’ όλο τον κόσμο, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο διοργανώνονται πλέον πολλές εκατοντάδες Μαραθώνιοι. Στους αγώνες αυτούς λαμβάνουν μέρος δεκάδες χιλιάδες δρομείς με πολλούς από αυτούς να ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να τρέξουν στους δρόμους των αγαπημένων τους προορισμών.

Εξαίρεση δε θα μπορούσε να είναι η πόλη της Πάφου και ο Logicom Cyprus Marathon ο οποίος φέτος θα διοργανωθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου και θα φιλοξενήσει όπως κάθε χρόνο αυξημένο αριθμό δρομέων από το εξωτερικό. Μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου οι εγγραφές στους διάφορους αγώνες είναι εγγυημένες, ενώ μετά από αυτήν την ημερομηνία οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στους διάφορους αγώνες. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα LogicomCyprusMarathon.com

Διοργανωτής του Logicom Cyprus Marathon είναι ο αθλητικός οργανισμός «Running in Cyprus». Ο ιστορικότερος Μαραθώνιος της Κύπρου διοργανώνεται εδώ και 21 χρόνια στην όμορφη, ιστορική και τουριστική πόλη της Πάφου και έχει πλέον καταστεί πόλος έλξης τόσο των Κύπριων όσο και των ξένων δρομέων. Πέρσι σημειώθηκε ο αριθμός ρεκόρ των 3600 δρομέων από 50 και πλέον χώρες!

Η Ο Logicom Cyprus Marathon είναι μετρημένος, πιστοποιημένος και αναγνωρισμένος από τους AIMS και IAAF, ενώ προβάλλεται και στο αθλητικό καλεντάρι της τοπικής Ομοσπονδίας ΚΟΕΑΣ. Παράλληλα, πέραν του Μαραθώνιου συμπεριλαμβάνει ακόμη τρεις αγώνες: τον Ημιμαραθώνιο, τον αγώνα δρόμου 10 χλμ και τον οικογενειακό και φιλανθρωπικό αγώνα 5 χλμ.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ