aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο βιολί του ο Παρνασσός… (τι έγινε σε γυναίκες και Β' Κατηγορία)

Το βιολί του ο Παρνασσός… (τι έγινε σε γυναίκες και Β’ Κατηγορία)

Ακάθεκτος συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του ο Παρνασσός Στροβόλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ χάντμπολ ανδρών. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης επιβλήθηκε με 19-21 εκτός έδρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου και «τσέκαρε» το εισιτήριο της πρωτιάς, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ως εκ τούτου το συγκρότημα του Σάββα Ζωγράφου θα αντιμετωπίσει στην Γ’ φάση το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς, το οποίο τερμάτισε οριστικά στην τέταρτη θέση. Αυτό που απομένει, είναι ο καθορισμός της δεύτερης και της τρίτης ομάδας που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον επόμενο γύρο. Τη δεύτερη θέση διεκδικούν Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Sabbianco Ανόρθωση με στόχο το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Για την ιστορία, στον άλλο αγώνα, οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου επιβλήθηκαν στη Τεχνική Σχολή Αυγόρου με 28-21 του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς. Όσον αφορά τη μάχη του υποβιβασμού, σε θέση οδηγού βρίσκεται ο Προοδευτικός Πάφου, ο οποίος προηγείται 3-1 στις νίκες μετά την εκτός έδρας επιτυχία του επί του Α.Ο. Αραδίππου με 16-21 στο ομώνυμο Λύκειο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Β’ Φάση / 3η Αγωνιστική)

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο v Παρνασσός Στροβόλου 19-21

Sabbianco Ανόρθωση v Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 28-21

Α.Ο. Αραδίππου v Προοδευτικός Πάφου 16-21

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 11 396 281 25
SABBIANCO ANΟΡΘΩΣΗ HANDBALL 11 394 319 19
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 11 340 273 16
Α.Ο.Κ.Ν ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ 11 294 373 4

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β’ Κατηγορίας

Στη Β’ κατηγορία, ο ΑΠΟΕΛ με 9 νίκες σε 10 αγώνες τερμάτισε πρώτος στην βαθμολογία. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν του Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου, στο Λύκειο Στροβόλου, με 35-25. Στον άλλο αγώνα το ΘΟΪ Αυγόρου πήρε εκτός έδρας το ροζ φύλλο απέναντι στον Ελληνισμό Ακακίου με 28-12 και σφράγισε τη δεύτερη θέση. Τα ζευγάρια της πρώτης 4αδας είναι ΑΠΟΕΛ – Α.Ο. Ανθούπολης και ΘΟΪ Αυγόρου – Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου.

Κύπελλο ΟΠΑΠ Γυναικών

Tη παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου εξασφάλισε η Ε.Ν. Αθηένου καθώς επιβλήθηκε με 41-13 του Προοδευτικού Πάφου στη κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών «Τάσσος Παπαδόπουλος». Η ομάδα της Αθηένου θα συναντήσει στην επόμενη φάση το Αθλητικό Σωματείο Λατσιά. Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Μαρτίου. Την ίδια μέρα, ο περσινός τροπαιούχος Α.Ο. Αραδίππου θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Πανελλήνιο, για τη δεύτερη θέση στο μεγάλο τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ