aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο τάεκβοντο τίμησε εξεταστές

Το τάεκβοντο τίμησε εξεταστές

Η Εθνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ), σε μία σεμνή τελετή, που έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο τίμησε τους εξεταστές για τα νταν της Kukkiwon και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάεκβοντο. Πρόκειται για τους τεχνικούς/προπονητές Γιάννη Δημητρίου (πρόεδρο Εξεταστικής Επιτροπής), Πανίκο Λοίζου και Ανδρέα Πηλαβάκη (μέλη της επιτροπής).

Οι τρεις αυτοί ακούραστοι εξεταστές, που προσφέρουν τώρα και αρκετά χρόνια αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην ΕΟΤΚ, εξέτασαν φέτος 340 αθλητές και αθλήτριες από όλες τις Επαρχίες της Νήσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τρείς αυτούς εξεταστές τόσο ο πρόεδρος της ΕΟΤΚ Φοίβος Χρίστου όσο και το Δ.Σ. αυτής, εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες ως επίσης και τα συγχαρητήρια τους για την αφιλοκερδή τους προσφορά αλλά και για το υψηλό επίπεδο των εκάστοτε εξετάσεων, τις οποίες αναγνωρίζει και στηρίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάεκβοντο και η Kukkiwon.

Στην φωτογραφία οι εξεταστές αριστερά ο Π. Λοιζου, δεξιά ο Α. Πηλαβάκης και στο κέντρο ο Γ. Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ