aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο τάεκβοντο στη Θεσσαλονίκη και Ρωσία

Το τάεκβοντο στη Θεσσαλονίκη και Ρωσία

Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του τάεκβοντο θα πάρουν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά «G» Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο (ΕΛΟΤ) με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τάεκβοντο (ETU), από τις 10 μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Το πρωτάθλημα αυτό δίνει την ευκαιρία, αλλά και το δικαίωμα στους αθλητές και αθλήτριες που θα σημειώσουν επιτυχία σε αυτό, να αξιολογηθούν στο Ranking List της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάεκβοντο (WTF).  Σημειώνουμε ότι για να πάρει μέρος οποιοσδήποτε αθλητής/αθλήτρια στα «Grand Prix» της WTF, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει στο ενεργητικό του κάποιους συγκεκριμένους βαθμούς.

Στο μεταξύ η ΕΟΤΚ ανακοινώνει ότι στις 2 Ιουλίου θα διεξαχθούν στο στάδιο «Λευκόθεο» οι αγώνες του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Τάεκβοντο U-21. Πρόκειται για πρωτάθλημα που θα αποτελέσει μέρος κριτηρίων για αθλητές / αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U 21, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία από 22 μέχρι 27 Ιουλίου 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Τάεκβοντο U-21 του 2014, αλλά και του 2015 η Κυριακή Κουττούκη κέρδισε χρυσά μετάλλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ