aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑTo Σάββατο (18/3) η Petrolina Energy Day

To Σάββατο (18/3) η Petrolina Energy Day

Μια μέρα γεμάτη ενέργεια ετοιμάζεται η προσφέρει το Σάββατο, 18 Μαρτίου η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Η Petrolina Energy Day θα λάβει χώρα στο Sponsor’s Village της διοργάνωσης, στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.

Πρόκειται για μια καινοτόμο εκδήλωση στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου, η οποία απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα με στόχο την εκγύμναση αλλά κα την ενημέρωση του κοινού για θέματα που αφορούν τη διατροφή, την προετοιμασία για έναν αγώνα δρόμου και την αποκατάσταση και γενικότερα συμβουλές επί θεμάτων υγείας.

«Διαχρονικά η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει την κοινωνία και τον αθλητισμό και με αφορμή τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, παρουσιάζουμε κάτι καινούργιο με στόχο την παροχή χρήσιμων υπηρεσιών προς τους δρομείς και το κοινό, δίνοντας σε όλους τη χαρά της συμμετοχής» σχολιάζει η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd.

Συμβουλές και άσκηση

Στο πλαίσιο της Petrolina Energy Day θα υπάρχει πρόγραμμα Les Mills (Body Combat, Grit Cardio και Body Balance) από τα Body Fitness Studio, ενώ Power Yoga και Pilates θα παρουσιάσει το studio Natalie’s Energy Flow. Το κοινό θα μπορεί να μετάσχει και στα δύο προγράμματα. Η Kid’s Academy του ΓΣΟ θα μυήσει τους μικρούς μας φίλους στο μαγικό κόσμο των σπορ, ενθαρρύνοντας τα παιδάκια να λάβουν μέρος στις επιδείξεις που θα πραγματοποιηθούν.

Συμβουλές για δρομείς και όχι μόνο, προκειμένου να ακολουθούν μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, θα παρέχει η διατροφολόγος Αννίνια Χατζηλοΐζου, ενώ η φυσιοθεραπεύτρια Νικολίνα Παπαγεωργίου θα δίνει tips σωστής άσκησης. Θα προβαίνει επίσης σε ελέγχους για διάφορες παθήσεις όπως πχ η σκολίωση. Με μια ομάδα γιατρών θα βρίσκεται στο χώρο η πολυκλινική «Υγεία» κάνοντας δωρεάν checkup και δίνοντας συμβουλές σε αθλητές, τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Δωρεάν πελματογράφηση

Η Intersport θα παρέχει δωρεάν πελματογράφηση σε όλους τους δρομείς. Μέσω του Intersport Footscan, που υπάρχει σε όλα τα καταστήματα Intersport, οι δρομείς μπορούν να μάθουν δωρεάν τη μορφολογία του πέλματός τους και να επιλέξουν τα παπούτσια με τις τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες. Το πρόγραμμα θα ντύσει μουσικά ο Choice FM με τετράωρο live link, ενώ θα παρουσιαστεί και ένα δίωρο Dj set ειδικά για την περίσταση.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Φέτος για πρώτη  φορά ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού έχει διήμερη διάρκεια καθώς εκτείνεται το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου, με επίκεντρο το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Το Σάββατο (18/3) θα γίνουν ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ με εκκίνηση στις 9:00πμ και η Andrey & Julia Dashin’s Foundation 1km Youth Race με εκκίνηση στις 11:00πμ. Στις 12:00μμ ξεκινάει στο Sponsor’s Village η Petrolina Energy Day, μετά το  τέλος της οποίας θα ακολουθήσει το pasta party στον ίδιο χώρο, κλείνοντας έτσι μια μέρα γεμάτη διασκέδαση και άσκηση.

«Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι μια σπουδαία αθλητική εκδήλωση αλλά ταυτόχρονα απευθύνεται στη μάζα του κόσμου με στόχο την άθληση και τη διασκέδαση, εξ ου και φέτος αναμένουμε 15.000 δρομείς», εξηγεί ο Ανδρέας Σπύρου, Business Development Director της διοργάνωσης και προσθέτει πως «η Petrolina Energy Day εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας προώθησης ενός καλύτερου και πιο υγειούς τρόπου ζωής».

Την Κυριακή (19/3) στις 7:00πμ ξεκινούν οι αγωνιστικοί δρόμοι, δηλαδή Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ. Θα ακολουθήσει από το μεσημέρι το after party από την ομάδα του Guaba Beach Bar στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού, με guest stars του Minus One.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com/petrolinaEnergyDay.php.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ