aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο όριο των 10.000 δρομέων στοχεύει ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ

Το όριο των 10.000 δρομέων στοχεύει ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ

O Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ είναι για χρόνια η δημοφιλέστερη διαδρομή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και η διοργάνωση του 2019 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Οι εγγραφές για το μεγαλύτερο event συνάθροισης εταιρειών της Κύπρου έχουν ανοίξει εδώ και δύο εβδομάδες και οι ενδείξεις προμηνύουν πως στις 23 Μαρτίου 2019, πέραν των 200 εταιρειών και ομάδων και πέριξ των 10.000 δρομέων θα βρεθούν στην γραμμή εκκίνησης, στο Μόλο της Λεμεσού.

Όσες εταιρείες εγγραφούν έως τις 31 Ιανουαρίου, θα λάβουν εντελώς δωρεάν το Special Anniversary Gift, το οποίο περιλαμβάνει αναμνηστική κορνίζα με αριθμό συμμετοχής και το μετάλλιο. Επίσης, περιλαμβάνει το προνόμιο της εκτύπωσης του λογότυπού τους στον προσωπικό αριθμό συμμετοχής των δρομέων τους αλλά και το προνόμιο της κοινοποίησης της συμμετοχής τους στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, με χορηγούμενο post.

Από το 2015 την εκκίνηση στον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ το 2017 η κούρσα επανασχεδιάστηκε και αναβαθμίστηκε με τη μεταφορά της στην πρώτη ημέρα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, κάτι που επέτρεψε στους διοργανωτές να βελτιώσουν αισθητά τις παροχές προς τους δρομείς.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός μεγάλου αγώνα διεθνούς εμβέλειας, τρέχοντας σε μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων, παράλληλα με τη θάλασσα. Γι αυτό άλλωστε η διαδρομή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες και φωτεινές της Μεσογείου.

«Εμπειρία ζωής»

«Φέτος περιμένουμε περισσότερες εταιρείες και πιο πολλούς δρομείς από κάθε άλλη προηγούμενη διοργάνωση. Ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ δεν είναι μόνο η ευκαιρία για μια εταιρική δραστηριότητα που θα φέρει πιο κοντά και θα συσφίξει τις σχέσεις ανάμεσα στους εργαζόμενους, αλλά και μια εμπειρία για όσους θα λάβουν μέρος, καθώς θα τρέξουν σε έναν Μαραθώνιο αναγνωρισμένο διεθνώς, θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά και θα πάρουν μετάλλιο τερματισμού, κρατώντας την ανάμνηση για μια ζωή» εξηγεί ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Manager του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται 23-24 Μαρτίου 2019 και είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, αφού αριθμεί περίπου 15.000 συμμετέχοντες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Η διοργάνωση συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη Λεμεσό και την Κύπρο ευρύτερα και προβάλλει την Κύπρο διεθνώς ως ιδανικό προορισμό για αθλητές και ειδικά δρομείς.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.limassolmarathon.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ