aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο κυπριακό «ζευγάρι» δεν ευτύχησε ν’ ανεβεί στο βάθρο!

Το κυπριακό «ζευγάρι» δεν ευτύχησε ν’ ανεβεί στο βάθρο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΖΑΝΙΤΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΑΚ)

Τελικά το αντιπροσωπευτικό μας «ζεύγος» στο τελευταίο αγώνισμα των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Σκοποβολής, δεν είχε… ευτυχή κατάληξη, αφού δεν μπόρεσαν να ανεβούν τα σκαλιά… του βάθρου. Κι αυτό γιατί η «προίκα» της νύφης στην πρώτη πούλα δεν ήταν… ικανοποιητική.

Η πρωταθλήτριά μας Άντρη Ελευθερίου, λόγω μιας εμπλοκής του όπλου της στην πρώτη πούλα τιμωρήθηκε με δυο μηδενισμούς ολοκληρώνοντας με 20/25, ενώ ο «σύντροφος» της Δημήτρης Κωνσταντίνου πέτυχε 23/25 για να συγκεντρώσουν και οι δυο μαζί 43/50. Έτσι, η πολύ καλή συγκομιδή με 48/25 στη δεύτερη πούλα (πέτυχαν από 24/25 ο καθένας), απλά βελτίωσε τη θέση τους στην τελική κατάταξη όπου κατέλαβαν τη 19η θέση ανάμεσα σε 41 ζεύγη.

Στον ημιτελικό πέρασαν «ζεύγη» με πάνω από 96/100, ενώ οι επικεφαλής, το ζευγάρι από τη Σλοβακία συγκέντρωσε 99/100. Με το αγώνισμα των ζευγαριών του σκητ (Skeet Mixed Team) ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος των φετινών Παγκοσμίων Αγώνων Σκοποβολής που φιλοξενήθηκαν στη Μόσχα, ενώ η αυλαία της όλης διοργάνωσης έπεσε με την τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο του FOXLODGE.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ