aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο κυπριακό πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας των Αγώνων στην Πάτρα

Το κυπριακό πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας των Αγώνων στην Πάτρα

Στο τέλος τους φτάνουν το Σάββατο 31 Αυγούστου οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες στην Πάτρα της Ελλάδας! Μετά από επτά ημέρες δράσης, οι Αγώνες στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 800 αθλητές από 26 χώρες ολοκληρώνονται με τα τελευταία αθλήματα και την τελετή λήξης το βράδυ.

Η Κύπρος έχει τελικούς σε τρία αθλήματα στο πρόγραμμα της την τελευταία μέρα. Πρόκειται για το Aquathlon, το Θαλάσσιο Σκι (σλάλομ και wakeboard) και το Beach Wrestling. Στις 9 το πρωί η Σταυρούλα Περικλέους θα αγωνιστεί στον τελικό του Aquathlon, που είναι άθλημα κολύμβησης στη θάλασσα και τρεξίματος. Στις 10:30 θα αγωνιστεί στον τελικό των ανδρών ο Παναγιώτης Αντωνίου.

Στις 10 το πρωί στη λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο, οι Γιάννης Κόκκινος, Άρτεμις Κωνσταντίνου και Ρούλα Παντελή αγωνίζονται στον τελικό του σλάλομ στο Θαλάσσιο Σκι. Μετά τους δύο προκριματικούς των δύο προηγούμενων ημερών, οι τρεις Κύπριοι αθλητές θα ριχτούν στην προσπάθεια για μετάλλιο, ένας πολύ δύσκολος στόχος, αλλά όχι ακατόρθωτος, όπως φάνηκε στους προκριματικούς.

Τέλος, ανάλογα με τα αποτελέσματα των ομίλων στο Beach Wrestling, ο Κλέοβουλος Λουκαΐδης στα 70 κιλά και ο Στέλιος Μάμα στα μέχρι 80 κιλά φιλοδοξούν να δώσουν το παρών τους στα ημιτελικά της πάλης.

Όταν πέσουν τα φώτα στα αθλήματα, το βράδυ στις 8:30 η προσοχή θα πέσει στο χώρο «Άρτεμις», στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, όπου θα διεξαχθεί η τελετή λήξης. Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα υπαίθριο πάρτι με μπόλικη μουσική και χορό και με βασικό μήνυμα της τελετής την ειρήνη και την αρμονική συνύπαρξη των λαών της Μεσογείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ