aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο κορυφαίο γεγονός των καρατέκα

Το κορυφαίο γεγονός των καρατέκα

Στην Κύπρο και το αθλητικό κέντρο «Κίτιον» στη Λάρνακα έκλεισαν ραντεβού οι ελίτ νεαροί καρατέκα όλης της Ευρώπης από σήμερα μέχρι την Κυριακή για να συμμετάσχουν και να διακριθούν στο 50ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για τις ηλικίες U16, U18 και U21.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε έχει καταφέρει να φέρει στο νησί μας άλλη μια σπουδαία διοργάνωση, την κορυφαία για φέτος στις ηλικιακές αυτές κατηγορίες, αφού στη Λάρνακα και στο αθλητικό κέντρο «Κίτιον» θα βρεθούν 1136 αθλητές από 48 χώρες της Ευρώπης καθώς και περισσότεροι από 600 προπονητές, συνοδοί, διαιτητές και επίσημοι.

Η Κύπρος με τον Λοΐζο Βασιλείου πανηγύρισε το πρώτο της ιστορικό χρυσό μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση το 2021 στην Φινλανδία, ενώ στην Τσεχία το 2022, οι νεαροί Κύπριοι καρατέκα Στεφανία Ζαρή, Κωνσταντίνα Ευσταθίου, Αλέξης Τσαγγαράς, Άλεξ Μιχαήλ, Χρίστος Θεοπέμπτου, είχαν πλασαρίσματα στα ψηλά (5η θέση), φτάνοντας σε πέντε μικρούς τελικούς (για χάλκινο μετάλλιο) χάνοντας στις λεπτομέρειες.

«Στη φετινή διοργάνωση που γίνεται στη χώρα μας, με την βοήθεια και του κόσμου που θέλουμε να έρθει, να χειροκροτήσει και να στηρίξει τους αθλητές μας, στόχος μας είναι να επαναλάβουμε την πολύ καλή παρουσία μας των τελευταίων χρόνων, αλλά και να διεκδικήσουμε μετάλλια, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι το κυπριακό καράτε βρίσκεται ψηλά» ανέφερε ο κ. Αντρέας Βασιλείου, πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ