aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο γλέντησαν οι φιλοξενούμενοι την 3η αγωνιστική

Το γλέντησαν οι φιλοξενούμενοι την 3η αγωνιστική

Ο πρωτοπόρος Παρνασσός πραγματοποιώντας μια ακόμα μεστή εμφάνιση επικράτησε άνετα του ΑΠΟΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με 43-27 και έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί του συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Νέαρχος Μιχαηλίδης που πέτυχε 11 γκολ δείχνοντας στον αγωνιστικό χώρο πως ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Νικηφόρου ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 7 γκολ. Από τον ΑΠΟΕΛ πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικόλας Γεωργίου που βρήκε 7 φορές δίκτυα.

Επιβλητικό πέρασμα τον Άγιο Δομέτιο

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό χάντμπολ το Ευρωπαϊκό επικράτησε άνετα του Μαυρομμάτη με το επιβλητικό τρόπο κερδίζοντας με 41-11. Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου δεν έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο με τον Κύπριο τεχνικό να δίνει  χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του δικαιώνοντας πλήρως με βάση τν συνολική απόδοση του Ευρωπαϊκού για την απόφαση του.

Νέα νίκη για Προοδευτικό

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στο κλειστό του Cyprus College με τον Προοδευτικό να παίρνει σπουδαίο διπλό σε βάρος του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς κερδίζοντας με 23-22. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που έδωσαν το παρών τους με την Παφιακή ομάδα να πανηγυρίζει την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Στο πρώτο μέρος η Παφιακή ομάδα είχε προηγηθεί με 12-10 για να πάρει στο τέλος το ροζ φύλλο με το τελικό 23-22 έχοντας τους Σοφοκλέους και Λένο Χριστοφή να πετυχαίνουν από 6 τέρματα. Από το ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς ο Άγγελος Λεωνίδου πέτυχε 8 γκολ ενώ καλή εμφάνιση είχε ο Ηλίας Μάντζος που σκόραρε 6.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

ΑΠΟΕΛ – Παρνασσός Στροβόλου 27-43

ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς – Προοδευτικός 22-23

Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 11-41

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ