aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο «Έπαθλο Ήθους» στον Λοΐζο Μιτσιγιώργη

Το «Έπαθλο Ήθους» στον Λοΐζο Μιτσιγιώργη

Το «Έπαθλο Ήθους» του ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου φέτος, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, απονεμήθηκε στον έφηβο ποδοσφαιριστή Λοΐζο Μιτσιγιώργη. Ο νεαρός, που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα κάτω των 17, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Πέρα από πολύ καλός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο νεαρός Λοΐζος Μιτσιγιώργης συγκεντρώνει όλα τα προτερήματα ενός «καλού κ’ αγαθού» νέου, παράδειγμα στην κοινωνία. Είναι εξαίρετος χαρακτήρας χαμηλών τόνων, με κόσμια συμπεριφορά, ενώ ως τελειόφοιτος του Λυκείου Αποστόλου Μάρκου είναι ένας άριστος μαθητής στον κλάδο των θετικών μαθημάτων.

Στόχοι του νεαρού είναι να αγωνιστεί σε ομάδα Α’ κατηγορίας και μετά τη στρατιωτική θητεία (θα καταταγεί στην Εθνική Φρουρά το ερχόμενο Καλοκαίρι), να συνεχίσει τις σπουδές του στην πληροφορική, κατά προτίμηση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ