aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο «ευχαριστώ» και η χαρά της Άντρης

Το «ευχαριστώ» και η χαρά της Άντρης

Με ανάρτησή της στο facebook η Άντρη Χριστοφόρου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της που εξασφάλισε για δεύτερη φορά συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Παράλληλα είπε «ευχαριστώ» στους δικούς της ανθρώπους για τη στήριξη που της προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά:

«Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) είναι μια από τις ευτυχέστερες μέρες της αθλητικής μου καριέρας και όχι μόνον. H συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί όνειρο για κάθε αθλητή, πόσο μάλλον μια δεύτερη διαδοχική πρόκριση στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Μετά το Ρίο 2016 θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την πατρίδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω πρώτα και πάνω από όλους τον σύζυγο και πρότυπό μου Μάριο Αθανασιάδη, την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους, που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μου, και τον προπονητή μου Μάικ Χατζηιωάννου. Θερμές ευχαριστίες επίσης στον μεγάλο, διαχρονικό μου υποστηρικτή ΟΠΑΠ Κύπρου, τους χορηγούς μου Arizona drinks Cyprus, EKO Cyprus, Unicars και τους υποστηρικτές CYCLO, Activate Cyprus, Garmin Cyprus και Optik Corso».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ