aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο ΑΣΑΕΦ διοργανώνει το International Day of Military Sports

Το ΑΣΑΕΦ διοργανώνει το International Day of Military Sports

Μέσα στα πλαίσια της εμπέδωσης και της προώθησης του αθλητικού πνεύματος στο στράτευμα, το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Εθνικής Φρουράς (ΑΣΑΕΦ) θα  διοργανώσει τον ετήσιο ανώμαλου δρόμο (International Day of Military Sports) για το έτος 2020.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι συνολικής απόστασης 5 χλμ. και θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 2020, στο στρατόπεδο «Ηλία Παπακυριακού» στην Αθαλάσσα, σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ και την ΤΕ Αθλητισμού ΕΦ.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο από αρκετά κράτη – μέλη του Διεθνούς Συμβουλίου Αθλητισμού (CISM)  με σκοπό τον εορτασμό της επετείου ίδρυσης του (18.2.1948) και φέτος κλείνει 72 χρόνια ζωής. Το CISM έχει 139 κράτη μέλη και  η Κύπρος είναι μέλος από το 1991. Αποσκοπεί στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις των κρατών μελών του, συμβάλλοντας έτσι με τον τρόπο αυτό, μέσω του αθλητισμού στην παγκόσμια ειρήνη.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και θα παραστούν ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ