aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤην Πέμπτη (21/3) το 3ο Φόρουμ Δρομικού Κινήματος

Την Πέμπτη (21/3) το 3ο Φόρουμ Δρομικού Κινήματος

Θεσμός έχει γίνει το Φόρουμ Δρομικού Κινήματος το οποίο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου και ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, με τη  συνεργασία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Φέτος διεξάγεται για τρίτη συνεχή φορά, την προσεχή Πέμπτη, 21 Μαρτίου. Το Φόρουμ αρχίζει στις 19:00 στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» του ΤΕΠΑΚ.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Tim Kilduff, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής του ιδρύματος «26.2» και πρώην τεχνικός διευθυντής του περίφημου Μαραθωνίου της Βοστώνης. Ο Kilduff είναι επίσης θεματοφύλακας της κληρονομιάς του Στέλιου Κυριακίδη στις ΗΠΑ. Ομιλητής στο 3ο Φόρουμ Δρομικού Κινήματος θα είναι και ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος. Φέτος ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ προσελκύει 3.000 δρομείς από το εξωτερικό, αριθμό που δεν έχει προηγούμενο σε αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο.

Τη μορφή του Στέλιου Κυριακίδη, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα σκιαγραφήσει ο Διευθυντής του Ιστορικού Αρχείου της Λεμεσού κ. Μίμης Σοφοκλέους. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται 23-24 Μαρτίου στο  παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και αναμένεται να προσελκύσει πέραν των 15.000 δρομέων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τις σελίδες www.limassolmarathon.com και www.facebook.com/limassolmarathon.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ