aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤιμήθηκαν οι κορυφαίοι της Σκοποβολής

Τιμήθηκαν οι κορυφαίοι της Σκοποβολής

Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριές της τίμησε η ΣΚΟΚ στην ετήσια εκδήλωση της, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία και στην οποία πέρα από τους τιμώμενους αθλητές και τις οικογένειές τους, παρευρέθηκαν οι αξιωματούχοι όλων των αρμοδίων αθλητικών φορέων, ΚΟΑ, ΚΟΕ, ΕΑΚ, σκοπευτικά σωματεία, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εθνικής Φρουράς, της ΕΛΔΥΚ και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι του μεγάλου χορηγού της Ομοσπονδίας ΚΟΚ και της εκδήλωσης ΟΠΑΠ Κύπρου, καθώς και εκπρόσωποι των άλλων χορηγών και υποστηρικτών της ΣΚΟΚ.

Στη διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες της ΣΚΟΚ που διακρίθηκαν στο αγώνισμά τους στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2018, καθώς και για τις διεθνείς διακρίσεις τους. Ως «κορυφαίοι αθλητές» της Ομοσπονδίας, βραβεύτηκαν ο Γιώργος Αχιλλέως και η Άντρη Ελευθερίου, ενώ «κορυφαίες ομάδες» αναδείχθηκαν οι εθνικές ομάδες σκητ γυναικών και κόμπακ ανδρών. Βραβεύτηκαν επίσης για τις διεθνείς επιτυχίες τους, οι αθλητές του σκητ Μενέλαος Μιχαηλίδης, Στέφανος Νικολαΐδης, Νικόλας Βασιλείου και Παναγιώτα Ανδρέου, ο πρωταθλητής του τραπ Ανδρέας Μακρής, ο αθλητής του παραολυμπιακού τραπ Νεόφυτος Νικολάου και οι αθλητές του κόμπακ Χαράλαμπος Σίκκης, Αντώνης Αντωνίου και Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Το «Έπαθλο Ήθους» μοιράστηκαν τρεις αθλητές, ο διεθνής σκοπευτής του τραπ Γιάννης Αηλιώτης, ο πρωταθλητής του σπόρτιγκ Λεύκιος Μιλτιάδους και ο νεαρός σκοπευτής του παραολυμιακού τραπ Ραφαήλ Μαρκουλλή. Το «Αριστείο» της ΣΚΟΚ απονεμήθηκε στο αρχαιότερο σκοπευτικό σωματείο της Κύπρου, τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή σκοποβολή. Τιμήθηκε επίσης, ο σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί αθλητικών θεμάτων, Φοίβος Ζαχαριάδης, για τη μεγάλη προσφορά και στήριξή του προς την Ομοσπονδία, τα σωματεία και τους αθλητές της σκοποβολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ