aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤίμησαν την Κύπρο Μακρή και Μιλτιάδους

Τίμησαν την Κύπρο Μακρή και Μιλτιάδους

Ολοκληρώθηκε χτες, στο Tivat του Montenegro, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 ILCA 6 & 7, με τη συμμετοχή 2 αθλητών της επίλεκτης ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, sailCY και μέλη της Εθνικής Κύπρου, Μαριλένας Μακρή (ILCA 6) και Σωτήρη Μιλτιάδους (ILCA 7).

Επιτέλους, μετά από αποχή αρκετών μηνών σε διεθνής αγώνες, λόγω πανδημίας, η Μαριλένα Μακρή πήρε την ευκαιρία και επέστρεψε δριμύτατη στον υγρό στίβο, 40 ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2021. Σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου επάξια κατέλαβε το Χρυσό Μετάλλιο. Κατόπιν 9 ιστιοδρομιών, επιβλήθηκε του στόλου με 2 πρώτες θέσεις, 2 τρίτες, μια τέταρτη και 4 πέμπτες θέσεις, με 27 συνολικούς βαθμούς ποινής, έναντι 32 της Ιταλίδας Chiara Benini και 41 της Τσέχας αθλήτριας, που τερμάτισαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, Σωτήρης Μιλτιάδους, στην παρθενική του εμφάνιση σε πρωτάθλημα ILCA 7, κατάφερε να εισέλθει στον Χρυσό Στόλο και να καταλάβει την 38η θέση στην Γενική κατάταξη και την 9η στη κατηγορία U19. Οι 2 αθλητές έλαμψαν με την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τίμησαν την Κύπρο, τον Όμιλο τους και τις Ομάδες στήριξης τους, αφήνοντας ένα υποσχόμενο μέλλον για το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Αυτές ήταν και οι σημαντικότερες θέσεις των αθλητών σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του sailCY & του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, Χάρης Τσώλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ