aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΘριάμβευσαν Τζόζεφ Ηλία και Μαρίνα Μυλωνά

Θριάμβευσαν Τζόζεφ Ηλία και Μαρίνα Μυλωνά

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τελικοί των Παγκύπριων Ατομικών Πρωταθλημάτων στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση που διοργάνωσε η ΠΟΕΠΑ. Οι τελικοί έγιναν στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης και τους παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του αθλήματος, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από το ωραίο θέαμα

Ο Τζόζεφ Ηλία και η Φωτεινή Μελετιέ κατέκτησαν τέσσερις τίτλους σε ισάριθμους αγώνες που συμμετείχαν. Πρωταθλητής Εφήβων αναδείχθηκε ο Τζόζεφ Ηλία του Κ.Ν.Ακρόπολης μετά την νίκη του επί του Ανδρέα Τσίσσιου της Goodgate ΕΘΑ με 3-2.

Η Μαρίνα Μυλωνά του Κ.Ν. Ακρόπολης στέφθηκε Πρωταθλήτρια Νεανίδων επικρατώντας στον τελικό της Γεωργίας Αβραάμ του Κ.Ν Ακρόπολης με  3-0. Στον τελικό Παίδων αγωνίστηκαν οι Τζόζεφ Ηλία και Ανδρέας Τσίσσιος. Νικητής μετά από ωραία εμφάνιση ο Τζόζεφ Ηλία με 3-0. Η Φωτεινή Μελετιέ του Ονήσιλου Λακατάμιας κατέκτησε το πρωτάθλημα Κορασίδων επικρατώντας στον τελικό της μαχητικής Χριστίνας Παναγιώτου του Κ.Ν Ακρόπολης με  3-0.

Ο Σιαρπέλ Ηλία του Canderel ΑΠΟΕΛ κατέλαβε την πρώτη θέση στο ατομικό Παμπαίδων κερδίζοντας τον Γιώργο Τσαλαμπούνη του Κ.Ν Ακρόπολης με  3-0. Στον τελικό Παγκορασίδων βρέθηκαν αντιμέτωπες η Φωτεινή Μελετιέ και η Σοφία Ιγνατίου του Άρη Λεμεσού με νικήτρια την πρώτη με 3-0.

Το δίδυμο Τζόζεφ Ηλία και Αντρέα Τσίσσιου κατέκτησαν δυο πρώτες θέσεις.  Στο διπλό Εφήβων επιβλήθηκαν του ζευγαριού Χριστόφορου Ηρακλέους (Ονήσιλου Λακατάμιας) και Τηλέμαχου Ευθυβούλου (Αρίων Εργατών) με 3-0 και στο Διπλό Παίδων του ζευγαριού Στυλιανού Γεωργίου και Χρίστου Χρυσοστόμου (Ευαγόρας Λακατάμιας) επίσης με 3-0.

Ακόμη ένας τίτλος για την Φωτεινή Μελετιέ όπου μαζί με την Ευσεβεία Γερολέμου του Α.Σ. Πολεμίδια κατάφεραν να κερδίσουν στο τελικό Διπλού Κορασίδων το ζευγάρι του Κ.Ν. Ακρόπολης Χριστίνα Παναγιώτου και Χρίστια Ξιναρή με 3-0. Οι αδελφές Κωνσταντίνα και Φωτεινή Μελετιέ μετά από ένα δυνατό αγώνα κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Διπλό Νεανίδων επί του ζευγαριού Γεωργίας Αβραάμ και Νεφέλης Ππάλη με 3-0.

Συναρπαστικός αγώνας έγινε στο Διπλό Μικτό Εφήβων/ Νεανίδων μεταξύ των Χριστού Σάββα/ Ευσεβείας Γερολέμου του Α.Σ. Πολεμίδια και των Ανδρέα Τσίσσιου / Μαρίνας Μυλωνά. Πρωταθλητές τελικά οι Σάββα/ Γερολέμου με 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ